Meer Waard, organisatiebureau voor groepsactiviteiten in de Hoeksche Waard

Wie

Gera van der Meer is het enthousiaste brein achter Meer Waard. Al op jonge leeftijd blonk zij uit in het organiseren van groepsactiviteiten, uitstapjes, dagarrangementen en allerlei overige uitjes. Na haar studie Toeristisch Management aan de NHTV in Breda, werkte zij vele jaren in de toeristensector. Zij woont al ruim dertig jaar in de Hoeksche Waard en kent de streek op haar duimpje. Meer Waard biedt sinds 2012 arrangementen op maat.

 

  shoot hw excl gera bij haven 2 kopie

 

"Ondernemer van de maand september 2022 Gera vn der Meer als Ambassadeur van de Hoeksche Waard".

 

Vanuit het "Pact van de Waard" wordt jaarlijks een prijs voor een goed idee/initiatief uitgereikt. Het initiatief moet bijdragen aan de vitaliteit van de Hoeksche Waard, moet een structureel karakter hebben en moet financieel haalbaar zijn. De winnaar van de Vliegwielprijs 2014 is "Meer Waard". Een prestatie om trots op te zijn!

 

 

Wat, Waar

Een personeelsuitje of een familieactiviteit te regelen? Het zal altijd tijd, geld en energie kosten om de juiste locatie en activiteiten te vinden zodat een ieder het naar zijn zin zal hebben.

 

De Hoeksche Waard is het perfecte decor voor uw dagje uit. Op dit eiland, gelegen in Zuid-Holland, onder de rook van Rotterdam, 25 km richting het zuiden, vindt u nog rust en ruimte. Maar ook idyllische dorpen, gezellige jachthavens, knusse restaurantjes,een uitgebreid fietspadennetwerk, volop watersportmogelijkheden en boeiende musea. Van de ongerepte natuur tot het bruisende winkelhart van Oud-Beijerland. Er is voor iedereen wat te beleven op het gebied van recreatie in de Hoeksche Waard.

 

Ook unieke locaties om te vergaderen weet Meer Waard voor u te vinden. Vergaderen in de vrije natuur, op een schitterend Landgoed behoort tot een van de mogelijkheden. Kortom, voor ieder wat wils!

 

Bent u op zoek naar een leuk groepsactiviteit, een sportief dagarrangement of een creatief bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Meer Waard neemt de organisatie van uw evenement graag uit handen.

 

Bij Organisatiebureau Meer Waard staan uw wensen en ideeën altijd centraal. Op basis daarvan maken wij een voorstel op maat. Meer Waard werkt samen met veel bedrijven in de Hoeksche Waard. Daarom is het aanbod zo gevarieerd! Dit kan zijn een culturele, culinaire, sportieve of creatieve dag. Er is zoveel mogelijk, u moet het maar net even weten. 

 

Meer Waard bedenkt niet alleen uw perfecte bedrijfsactiviteit of familieactiviteit in de Hoeksche Waard, ook de volledige verzorging neemt zij in handen. Uw groepsactiviteit uit in de Hoeksche Waard wordt tot in de puntjes geregeld!

 

Wordt ook uw dagje uit Meer Waard?

 

 

ArrangementenContact

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.