Meer Waard, organisatiebureau voor groepsactiviteiten in de Hoeksche Waard

Wie? 

 

Gera van der Meer, het enthousiaste brein achter Meer Waard, brengt haar passie tot leven. Van jongs af aan excelleerde ze in het organiseren van groepsactiviteiten, uitstapjes, dagarrangementen en allerlei andere bijzondere uitjes. Met haar studie Toeristisch Management aan de NHTV in Breda en vele jaren ervaring in de toeristische sector, heeft ze een schat aan kennis opgebouwd.

 

Als inwoner van de Hoeksche Waard gedurende ruim 36 jaar, kent Gera de streek als geen ander. Haar liefde voor dit prachtige gebied is grenzeloos, en ze deelt graag de verborgen schatten en unieke ervaringen die het te bieden heeft. Gera begrijpt dat geen twee groepen hetzelfde zijn en ze is toegewijd aan het creëren van arrangementen op maat die naadloos aansluiten bij de behoeften en wensen van haar klanten.

 

Met Meer Waard, opgericht in 2012, heeft Gera haar droom verwezenlijkt om anderen te laten genieten van buitengewone ervaringen. Met haar energie, expertise en persoonlijke benadering zorgt ze ervoor dat elk moment dat je met Meer Waard doorbrengt, waardevol en onvergetelijk is.

 

Laat Gera je begeleiden op een avontuur vol plezier, ontdekking en samenhorigheid. Ervaar de passie en toewijding van Meer Waard terwijl je geniet van maatwerkarrangementen die perfect aansluiten bij jouw wensen en de unieke schoonheid van de Hoeksche Waard verkennen.

 Gera kopie3

  

 

"Ondernemer van de maand september 2022 Gera van der Meer als Ambassadeur van de Hoeksche Waard".

 

Vanuit het "Pact van de Waard" wordt jaarlijks een prijs voor een goed idee/initiatief uitgereikt. Het initiatief moet bijdragen aan de vitaliteit van de Hoeksche Waard, moet een structureel karakter hebben en moet financieel haalbaar zijn. De winnaar van de Vliegwielprijs 2014 is "Meer Waard". Een prestatie om trots op te zijn!

 

 

HOE, Wat, Waar?

 

Ontdek het perfecte uitje voor jouw team of familie! Het regelen van een personeelsuitje of familieactiviteit kan veel tijd, geld en energie kosten bij het vinden van de juiste locatie en activiteiten.

 

Maar geen zorgen, want de Hoeksche Waard staat klaar om jouw dagje uit onvergetelijk te maken! Dit prachtige eiland, gelegen in het rustige Zuid-Holland, net onder de rook van Rotterdam op slechts 25 km naar het zuiden, biedt een oase van rust en ruimte. Hier vind je idyllische dorpen, gezellige jachthavens, knusse restaurantjes en een uitgebreid fietspadennetwerk. Of je nu wilt genieten van de watersportmogelijkheden, de boeiende musea wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen in de ongerepte natuur, de Hoeksche Waard heeft voor ieder wat wils op het gebied van recreatie.

 

En dat is niet alles! Bij Meer Waard vinden we ook unieke vergaderlocaties voor jou. Stel je eens voor, vergaderen in de vrije natuur op een schitterend landgoed. Het is slechts één van de vele mogelijkheden die we bieden. Kortom, bij ons is er voor ieder wat wils!

   

 

 

Laat Meer Waard je helpen bij het organiseren van een onvergetelijk uitje of een productieve vergadering. Ontdek de schoonheid en diversiteit van de Hoeksche Waard en geniet van de zorgeloze planning dankzij ons professionele team. Wacht niet langer en beleef een dag vol plezier en inspiratie! 

 

 

"Maak van elke ervaring iets Meer Waard."

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ArrangementenContact

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.