Escape room in Oud-Beijerland, oude Rabobank gebouw

NIEUW NIEUW NIEUW  :  ESCAPE ROOM IN OUD BEIJERLAND

Sinds 12 oktober 2017 is er een nieuwe, gave, spannende, kortom te gekke nieuwe escaperoom gebouwd in het oude Rabobank gebouw in Oud-Beijerland (max. 10 personen in de escaperoom per keer).

De challenge van deze unieke Escape Room is om in te breken en de kluis leeg te roven. Door in te breken worden jullie partner in crime van Oud-Beijerland's meest shady persoon, Faust geheten.

Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven.

Ben jij een crimineel in de dop? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt jullie team wel met wat goudstaven naar buiten. Het is zaak om De Kluis op tijd te verlaten. Met de buit natuurlijk. Lukt het jullie de kluis te kraken en de Escape Room te verlaten voor dat de politie arriveert?

Durf je het aan ? Boek deze uitdaging met je collega's, vrienden en/of familie via het contactformulier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Meer Waard via  06-10875194.  Ideaal als bedrijfsuitje

Ook zijn er leuke combinaties te boeken met o.a segways, Schilderen op glas of  Ik houd van Holland spel en/of een combinatie met een heerlijke lunch of diner. ( bijvoorbeeld bbq buffet)

Aantal personen : 4 minimaal, 10 maximaal

 

escaperoom hoeksche waard   escape room groepen hoeksche waard  escape room hoeksche waard groepsactiviteiten   escaperoom groepen hoeksche waard

 

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.