Historische bustour door de Hoeksche Waard

Op zoek naar een historische bustour door de Hoeksche Waard met een historische gele bus van Westnederland of de ZWN ( u kent ze vast nog wel)? Organisatiebureau Meer Waard regelt de bus, de gids en de route voor u, gebaseerd op uw wensen, budget en gasten.

 

Lees meer

Bedrijfsfeest, teambuilding op (eigen) locatie

Heeft u een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje te regelen, maar heeft u geen tijd hiervoor of (Nog) geen inspiratie? Organisatiebureau Meer Waard kan u ontzorgen. WIj organiseren, met behulp van locale ondernemers en de vele diverse soorten materialen, een bedrijfsfeest voor uw medewerkers op maat.

 

Lees meer

Sport en spel op een Fort

Op het grote, prachtige Fort net over de Haringvlietbrug spelen zich hele leuke sport en spel mogelijkheden af. Perfect geschikt voor het ultieme dagje uit met de familie of met vriendinnen. Maar ook als bedrijfsuitje, als teambuildingsdag, is dit een echte aanrader om u te laten verrassen.

 

Lees meer

Op de solex door de Hoeksche Waard

Bent u toe aan een stukje nostalgie? Een tour met een Solex, compleet met lange jas en pothelm? Met vrienden, familie of personeel? Dan bent u bij Meer Waard zeker aan het juiste adres.

 

Lees meer

GPS tocht, op zoek naar het stadsbier moordmysterie

Een moord…. Maar wie is de dader? Waar vind je aanwijzingen? Ontdek het tijdens ons GPS tocht, op zoek naar het stadsbier moordmysterie.

Elk team gaat op zoek naar diverse locaties in de stad. Bij een gevonden locatie zoekt men op de fotokaart de bijbehorende foto op. Na het sms-en van de juiste locatie en foto krijgt het team 1 tot 3 aanwijzingen over verschillende verdachten van de Stadbier Moord. Na ongeveer 18 locaties bezocht te hebben kan men door combineren, uitsluiten en logisch nadenken de moordenaar aanwijzen.

 

Lees meer

Flower Workshops met zelf geplukte bloemen

Op zoek naar een creatief (bedrijfs- of familie) uitje? Een andere manier van met bloemen werken. Volg een Flower Workshops met zelf geplukte bloemen.

Lees meer

In een TUK TUK door de Hoeksche Waard

Wilt u het mooie landschap van de Hoeksche Waard op een originele manier ontdekken? Ga toeren met de Hoeksche Tuk Tuk!


De Hoeksche Tuk Tuk is vanaf dit jaar te huur voor particulieren en/of bedrijven. Samen genieten met familie, vrienden, collega’s of klanten van de prachtige landschappen, de mooie dijken en de pittoreske dorpjes, in de Hoeksche Waard.

 

Lees meer

Escaperoom in Oud-Beijerland

Escaperooms in Oud-Beijerland:

 

Bent u in voor een uitdaging? Voor wat spanning en sensatie? Kunt u samenwerken met anderen om een doel te bereiken? Bent u een criminieel in de dop? Dan is dit arrangement geknipt voor u. In het oude Rabobank gebouw in Oud-Beijerland zijn 2 spannende, gave & uitdagende escaperooms gebouwd. Uitermate geschikt voor collega’s, vrienden en/of familie uitjes.

 

Lees meer

Wine and Paint WORKSHOP

WINE AND PAINT WORKSHOP 

Zeer leuke, creatieve workshop, begeleid door de echte, veelzijdige kunstenares Leona.  De workshop waarbij je aan de slag gaat met verf op een canvasdoek wordt onderbroken voor heerlijke hapjes en drankjes.  Ontvang hiervoor  3 consumptiebonnen en geniet van het fingerfood. 

 

Lees meer

(Hoeksche) Bierproeverij

bierproeverij hoeksche waard

Heeft u iets te vieren of bent u toe aan een gezellige avond ? Laat voor u een (Hoeksche) Bierproeverij organiseren voor vrienden, collega's en of familie.

 

Lees meer

Wie is de mol?

bedrijfsuitje wie is de mol

Het spannende spel, bekend van TV, kunt u nu ook bij ons spelen met vrienden, familie of als bedrijfsuitje.

 

Lees meer

Kookworkshop

Het gevoel van verse producten in je handen. De kleuren van al dat lekkers. Met je neus boven de pannen, de heerlijke geur opsnuivend. Proeven van het resultaat. Het gepruttel horen in de pannen.

 

Lees meer

Solex rijden met bezoek aan museum Hoeksche Waard

Boek dit culturele arrangement voor uw collega's, vrienden of familie. Tijdens deze dit "bedrijfsuitje" herleeft de nostalgie van vroeger op de solex (inclusief pothelm en lange jas) en maakt u in het museum een tocht door het verleden en heden van de Hoeksche Waard. U ontmoet de bewoners van t Hof van Assendelft en boerderij Oost-Leeuwenstein, u ziet de oude ambachten en de expositie “De glazen natuur van Theo Verhoeff/Portret van een poëtisch kunstenaar”, die te zien is t/m 4 maart 2018.

 

Lees meer

Djembé, Percussie/Afrikaans trommelen

afrikaans trommelen djembe

De klank en het ritme van Afrika in je lijf voelen. Als team een prachtig geluid laten horen. Dat kan met deze workshop, geschikt voor een groep vrienden, familie of tijdens een bedrijfsuitje.

 

Lees meer

Boerengolf, Buksschieten en laserkleiduivenschieten

Boerengolf, Buksschieten en laserkleiduivenschieten

Boerengolf spelen op een speciaal daarvoor bestemd weiland (tussen de schapen)  met een klomp aan de stok wordt u het weiland ingestuurd. Mogelijkheden om bij te boeken:  ontvangst met koffie/thee  en boerencake en voor "tussen het spel" door kunt u een picknick bijboeken.

 

Lees meer

Welkom bij het Land van Strijen

land van strijen groepsarrangement museum

In het Salvatori Strijen wordt u ontvangen met een heerlijk kopje koffie met gebak. Daarna brengt u een bezoek aan het smederij museum, waar de smid een demonstratie smeden geeft. U heeft de mogelijkheid om op  eigen gelegenheid de expositieruimtes te bekijken. Een rondleiding in de prachtige St Lambertuskerk volgt. De gids en de organist zullen u hartelijk verwelkomen in deze karakteristieke monumentale dorpskerk.

 

Lees meer

Kano's, steppen en fietsen

Het Hoeksche Waards Landschap is uniek. De karakteristieke, kronkelende kreken en slingerende dijken vormen een heel bijzondere achtergrond voor een actieve buiten beleving.

 

Lees meer

Vergaderen met (of zonder) wijnproeverij

Vergader eens op een andere locatie dan op kantoor en boek dit hoog-heerlijke vergaderarrangement vanaf 15 personen. Tevens ook zeer geschikte locatie voor feesten en partijen tot 200 personen.

 

Lees meer

Golfarrangementen

Met uw bedrijf, afdeling, vrienden en of familie een dag(deel) lekker ontspannen en weg van de dagelijkse bezigheden? Maak eens kennis met de golfsport. Naast arrangementen biedt Meer Waard ook clinics aan voor groepen waarbij er 1 of meerdere professionals klaar staan om u les te geven. U gaat zelf afslaan op de driving range en ook het putten en chippen komt aan de beurt.

 

Lees meer

Ontspanning met een yoga special (op het strand !?)

Even weg uit de sleur. Uit de stress van alledag. Tijd voor ontspanning.Een verademing voor lichaam en geest.Tijd voor een yoga-les.  Op het strand. Of op een andere bijzondere locatie in de Hoeksche Waard.

In de middag… In de avond… Kabbelend water op de achtergrond. Of juist een ander stukje natuur. Even ontspannen. Rust in uw hoofd.

 

Lees meer

Vergaderen en teambuiling op een bijzonder landgoed

Op een prachtig Landgoed in Strijen zijn er vele mogelijkheden voor een bijzonder vergader- en/of teambuilding arrangement 

De liefde voor de natuur is duidelijk merkbaar. Mens, dier en omgeving krijgen alle aandacht in dit schitterende stukje Hoeksche Waard.

 

Lees meer

Overige Arrangementen

Voor overige groepsactiviteiten in de Hoeksche Waard kunt u denken aan:


- wijnproeverij met een echte verhalenverteller

- RIBboot varen > 100 km per uur over het water/ waterfun dag

- Natuur wandel en fietstochten + gids

- exclusieve rondleiding bij De Hoeksche Chips-boerderij

- dagtocht eiland Tiengemeten met de huifkartocht

- solextocht door de Hoeksche Waard

- rondleiding door gids in Museum Hoeksche Waard + high tea groepsarrangement

 

Lees meer

De Hoeksche Waard met Paard en Wagen

huifkartocht op tiengemeten

Wat is er mooier dan de Hoeksche Waard ontdekken op een bijzondere manier?

 

Lees meer

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.