gps tocht en het stadsbier moordmysterie

Een moord…. Maar wie is de dader? Waar vind je aanwijzingen?

 

Elk team gaat op zoek naar diverse locaties in de stad. Bij een gevonden locatie zoekt men op de fotokaart de bijbehorende foto op. Na het sms-en van de juiste locatie en foto krijgt het team 1 tot 3 aanwijzingen over verschillende verdachten van de Stadbier Moord. Na ongeveer 18 locaties bezocht te hebben kan men door combineren, uitsluiten en logisch nadenken de moordenaar aanwijzen.

 

Dit spel vindt plaats in het centrum van Oud-Beijerland en kan worden gecombineerd met een lunch of diner ( ervoor of erna) of een borrelmiddag. 

Ook kan dit spel op een (andere) locatie naar keuze gemaakt worden en gespeeld worden. Vraag naar de mogelijkheden in je eigen woonplaats bijvoorbeeld ! 

Zeer geschikt als bedrijfsuitje, een leuke groepsactiviteit.

 

 

Ook in de winter is dit spel goed te reserveren . We lassen dan in t midden van t spel een pauze in bij een restauarant naar keuze en zo opwarmen met warme chocolademelk of een glühweintje 

Aantal personen: minimaal 8 personen 

 

 

Tijdsduur: ongeveer 2.5 uur ( GPS tocht, excl pauze tijd) 

Richtprijs:

groepen tot 15 personen : € 305.00 per groep  

15-20 personen;      € 21.75 per persoon  

21 tm 25 personen: € 21.00 per persoon

26 tm 30 personen: € 20.25 per persoon

      gps tocht hoeksche waard             gps spel hoeksche waard oud-beijerland  

solex rijden door de Hoeksche Waard

Bent u toe aan een stukje nostalgie? Een tour met een Solex, compleet met lange jas en pothelm? Met vrienden, familie of personeel?

 

Dan bent u bij Meer Waard zeker aan het juiste adres.

 

Wij hebben een bijzondere route voor u, die u door het prachtige landschap van de Hoekse Waard voert. Solex rijden staat garant voor veel bekijks en hilariteit onderweg. Bovendien roept het ontspanning & het gevoel van vroegere tijden weer op. Onderweg of na afloop kunt u terecht bij één van de restaurants voor een heerlijke lunch.

 

Bijzonder is, dat er zelfs een roze solex te huur is. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Prijs per persoon vanaf: € 30,00 per dagdeel

 

Start vanaf Strijen, maar tegen  meerprijs ook mogelijkheden om starten vanaf locatie naar keuze ( in de Hoeksche Waard)

 

Prijs inclusief :

 • Volle tank (50 km tourplezier)
 • Lange jas
 • Pothelm (niet verplicht)
 • Wegenkaart
 • WA verzekering

Voorwaarden: U dient in het bezit te zijn van een rijbewijs of bromfietscertificaat (18+)

 

   solex rijden hoeksche waard      

( Hoeksche ) Bierproeverij

Heeft u iets te vieren of bent u toe aan een gezellige avond ? Laat voor u een bierproeverij organiseren voor vrienden, collega's en of familie.

 

 

Kijken, ruiken, voelen, proeven en genieten

 

Kortom “degusteren” van bier en spijs.
Op zoek naar nieuwe smaakbelevingen en smaakexplosies =  Alle zintuigen wakker schudden

Deze bierproeverij  wordt gegeven door de 92ste biersommerlier in Nederland  (tevens internationaal erkend gediplomeerd Biersommelier) en is mogelijk vanaf 8 personen tot aan grote proeverijen bij bedrijven.

Uiteraard kunnen deze naar wens en op maar worden samengesteld.

 

U bepaalt zelf de locatie.

 

Tijdens de bierproeverij is het mogelijk om bijpassende hapjes te laten serveren. Zo geniet u optimaal van een eerlijke smaaksensatie.

Speciaal voor de Hoeksche Waard  kunt u de Hoeksche Proeverij reserveren genaamd Bier en Beijerland met o.a.

 • audio visuele presentatie
 • geschiedenis van bier
 • geschiedenis van Beijerland
 • oud Hollandse biersoorten
 • bier uit Beijerland anno1600
 • bier en spijs smaakexplosies

Andere thema's zijn o.a.: De smaak van Bier en Trappisten.

Prijs afhankelijk van het aantal personen, het aantal te proeven bieren en het aantal geserveerde hapjes tussendoor: € 15,00 - € 25,00 per persoon.

 

   

Workshop handletteren

De trend van 2018… handletteren. Het kalligraferen van de jaren ’90 in een nieuwe variant. Handletteren is eigenlijk ‘mooi’ schrijven. teksten in een bijzonder handschrijft en in een mooie compositie.

 

Tijdens een workshop gaan we aan de slag met je eigen meegebrachte quote. U kunt kiezen om deze op een paperbag, kaart of poster te gaan schrijven. Er wordt geholpen met de compositie, de lettertypes en de materialen.
U kunt gebruik maken van diverse (brush) pennen en stiften. Er ligt voldoende papier om heerlijk te oefenen. Ook zijn er oefenbladen om met brushpennen te oefenen.

 

Er ligt een goodiebag voor u klaar, met daarin materialen om direct aan de slag te gaan en om thuis heerlijk verder te gaan. O.a. een mooie fineliner, een gum en een potlood.

 

Tevens krijgt u ook een code om met 15% korting in de webshop te shoppen.

U hoeft geen ervaring te hebben. Het gaat om een gezellige avond met elkaar en creatief bezig te zijn. Leuk is dat als u iets gevorderd bent, de avond zich uitstekend leent om materialen uit te proberen. Doordat er met meerdere soorten/ merken (brush) pennen aanwezig zijn,  kunnen ze goed worden vergeleken.

 

Avond handletteren of "pimp je paperbag"  ( gezellige avond met vriendinnen, buren of familie of collega's)

 

In overleg wordt er een (doordeweekse) avond gepland en aanvangstijd, Minimaal 3 personen en maximaal 6 personen per avond.

 

 

handletteren workshop

 

Tijd : ca 2,5 uur € 27.50  per persoon

 

Dit is inclusief koffie/ thee met iets lekkers
Vrij gebruik van materialen en papier
kaart, poster of paperbag
goodiebag

 

 

Wie is de mol?

Wie is de mol?

 

Het spannende spel, bekend van TV, kunt u nu ook bij ons spelen met vrienden, familie of als bedrijfsuitje.

Met minimaal 8 personen per team wordt de groep verdeeld. Klaar voor de opdrachten? Maar let op, in elk team zit er ook een mol, die er alles aan probeert te doen om zijn of haar team zo min mogelijk te laten verdienen. De boel wordt dus stevig gesaboteerd. Na iedere opdracht schrijft elk teamlid zijn/haar idee op wie de mol  kan zijn. 

Na afloop worden MOLdollars geteld. Het team met de meeste dollars is de winnaar. Bij het team met de minste dollars is de mol de winnaar.  Er wordt uiteraard ook gekeken wie de Mol het meeste geraden heeft. 

Een leuk, actief en uitdagend en spannend groepsuitje. Gecombineerd met een heerlijke lunch of barbecue maakt dit arrangement onvergetelijk (prijzen excl. eten)

 

Locatie: Oud-Beijerland 


Prijzen incl. BTW: 

 • tot 15 personen € 325,00 per groep
 • 15 t/m 20 personen: € 23,50 per persoon
 • 21 t/m 25 personen: € 22,50 per persoon
 • 40 of meer personen : € 19,50 per persoon

 

 

 

Tweede Kerstdag wandeling 2018

Let op: De Kerstwandeling staat wederom gepland op 26 december 2018. U kunt zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden. 

 

De Gouden Driehoek van de Hoeksche Waard verzorgt samen met Hart voor Regelen en Meer Waard op Tweede Kerstdag een kerstwandeling. Na het grote succes tijdens de eerdere edities met bijna 250 deelnemers, is besloten om dit jaar weer 3 routes aan te bieden: 5 km, 10 km of de 15 km. Alle deelnemers komen langs de drie locaties van de Gouden Driehoek: Landgoed de Maria Hoeve, Landgoed De Peerdegaerdt en Buitenplaats Land van Es in Strijen. 

De wandelingen, uitgezet door Mientje den Boer en Gera van der Meer, inspireren deelnemers om vooral samen om zich heen te kijken en te genieten van de natuur. Tijdens deze kerstwandeling kunnen deelnemers de drie initiatieven van de Gouden Driehoek bezoeken.


Veel animo van binnen en buiten de Hoeksche Waard


De afgelopen jaren was er veel animo voor deze kerstwandeling, omdat veel mensen het fijn vinden om op Tweede Kerstdag even buiten te zijn in plaats van alleen maar binnen te zitten. Mientje den Boer vertelt hierover: “Veel mensen vinden het fijn om het uitgebreide kerstdiner van de dag ervoor eruit te lopen, of om even een frisse neus te halen, voordat ze Tweede Kerstdag weer samen zijn met familie en vrienden. Ook zijn er veel mensen die op Tweede Kerstdag liever iets anders doen dan traditioneel de kerst vieren. Tijdens de eerdere edities kwamen zowel mensen uit de omliggende steden Rotterdam en Dordrecht als de Hoeksche Waard zelf op deze wandeling af. De SOHW ondersteunt deze kerstwandeling.


Kerstwandeling in het teken van verbinding met elkaar

 

De kerstwandeling is meer dan alleen wandelen en genieten van lekker eten. Kinderen kijken vaak naar kerst als het feest van licht en genieten van de kaarsen, versieringen en lampjes in de kerstboom. De periode rond kerst wordt echter door een groot aantal mensen ervaren als een periode van duisternis.

Eenzaamheid komt niet enkel voor bij ouderen, maar juist ook onder jongeren. Als je het seizoen in de natuur bekijkt is de winter het seizoen waarin onder andere kleuren, geuren, geluiden en temperatuur zich terugtrekken en men letterlijk en figuurlijk meer naar binnen gekeerd is. Een deel van de mensen ervaart dit als koud en donker en voelt zich eenzaam. De Gouden Driehoek wil mensen daarom uitnodigen om Tweede Kerstdag met elkaar te vieren en vooral iemand die alleen is met Kerst te vragen mee te gaan. De kerstwandeling heeft als thema de verbinding met elkaar.  

 

kerstwandeling 2018 kerstwandeling 2018  kerstwandeling hoeksche waard 2018 

 

Aanmelden, kosten en startpunt kerstwandeling

 

De kosten voor deelname aan de kerstwandeling bedragen € 10,00 per persoon. Voor kinderen van 0 tm 4 jaar is deelname gratis en van 5 tm 12 jaar betalen kinderen 5 euro. Hiervoor ontvangt u de wandeling op papier en een heerlijk kopje soep bij t Land van Es. Op alle locaties zijn er nog drankjes te koop.
 
Deelnemers kunnen starten tussen 11.00 uur en 15.00 uur, het programma eindigt om 17.00 uur. Het startpunt is De Mariahoeve, Weelsedijk 61 in Strijen.

Aanmelden wordt gezien de verwachte opkomst op prijs gesteld en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien u zich vooraf heeft angemeld ontvangt u een kopje koffie.thee of ranja gratis

Kookworkshop

Het gevoel van verse producten in je handen. De kleuren van al dat lekkers. Met je neus boven de pannen, de heerlijke geur opsnuivend. Proeven van het resultaat. Het gepruttel horen in de pannen.

 

Kortom een feest voor alle zintuigen is de kookworkshop onder begeleiding van de gepassioneerde chef Michka. Er is geen betere manier van samen zijn. Samen uitgaan, samen werken, samen iets neerzetten, samen genieten.

 

Locatie: Numansdorp

 

Aanbod: Klassieke internationale keukens, zoals Frans, Italiaans, Spaans, Amerikaans, Aziatisch en Nederlands.

Producten: zoveel mogelijk uit de Hoekse Waard.

Geschikt als teambuilding, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag, trouwerij, borrel of proeverij.

 

kookworkshop in hoeksche waard groepen    

 

Voorbeeld arrangement: 

 

Lunch: ontspannen ontvangst met verse filterkoffie of bijzondere thee, hippe frisdrank en huisgemaakte zoete hapjes 

Avond: ontspannen ontvangst met bijzondere wijn, lokaal bier, hippe frisdrank en huisgemaakte borrelhapjes.

Hierna volgt de uitleg over de kookworkshop en worden de groepen verdeeld over de recepturen ( kookworkshop is ca 1-1,5 uur)

Borden opmaken, uitserveren en dineren + natafelen

Einde totale worskhop na ca 3 uur

 

Prijs afhankelijk van uw wensen en van de groepsgrootte.

 

Lunchworkshop vanaf € 50,00 per persoon incl thee, koffie, frisdrank en excl. alcholische drankjes

Dinerworskhop vanaf € 60,00 per persoon incl alle dranken (uitgezonderd sterke drank)

Minimaal 6 personen en maximaal 22 personen

 

Reserveren kunt u via het reserveringsformulier of via dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

   kookworkshop hoeksche waard voor groepen   kookworkshop hoeksche waard groepen   

 

Escape room in Oud-Beijerland

Bent u in voor een uitdaging? Voor wat spanning en sensatie? Kunt u samenwerken met anderen om een doel te bereiken? Bent u een criminieel in de dop? Dan is dit arrangement geknipt voor u.

 

In het oude Rabobank gebouw in Oud-Beijerland zijn sinds vorig jaar spannende, gave & uitdagende escaperooms gebouwd. Uitermate geschikt voor collega’s, vrienden en/of familie uitjes.

 

De kluis

 

De grote uitdaging is om in te breken en de kluis leeg te roven. Ideaal als bedrijfsuitje. Door in te breken wordt uw groep partner in crime van Oud-Beijerland’s meest shady persoon, Faust. Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven. De kluis moet binnen 60 minuten gekraakt worden. Gaat het lukken, voordat de politie arriveert voor een arrestatie?

 

Pak deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt uw team met de goudstaven naar buiten. Durft u het aan ?

 

Aantal personen: minimaal 4, maximaal 10 

 

De Directiekamer

 

In deze escape room wordt uw team uitgedaagd om de directeur te ontmaskeren. Een directeur, die zich meer bezig houdt met het leeghalen van bankrekeningen, dan met zijn eigen werk. Stop met uw team zijn geheime operaties. En houdt hem tegen, voordat hij met de Noorderzon is vertrokken. Lukt het jullie binnen 60 minuten??  

 

Aantal personen : minimaal 4, maximaal 10

 

Ook zijn er leuke combinaties te boeken met o.a. solextocht of GPS spel. Uiteraard is dit alles ook mogelijk in combinatie met een heerlijke lunch of bbq (buffet).

Deze 2 escaperooms zijn tegelijk boekbaar ( voor maximaal 20 personen tegelijk) 

 

Boek deze uitdaging met uw collega's, vrienden en/of familie via het contactformulier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Meer Waard via  06-10875194. 

 

 

escaperoom hoeksche waard   escape room groepen hoeksche waard     directiekamer escaperoom meer waard groepen   

 

Solex rijden met bezoek aan museum Hoeksche Waard

Boek dit culturele arrangement voor uw collega's, vrienden of familie. Tijdens deze dit "bedrijfsuitje" herleeft de nostalgie van vroeger op de solex (inclusief pothelm en lange jas) en maakt u in het museum een tocht door het verleden en heden van de Hoeksche Waard. U ontmoet de bewoners van t Hof van Assendelft en boerderij Oost-Leeuwenstein, u ziet de oude ambachten en de expositie “De glazen natuur van Theo Verhoeff/Portret van een poëtisch kunstenaar”, die te zien is t/m 4 maart 2018.

 

Geniet op de solex van het mooie landschap in de Hoeksche Waard. U kunt gebruik maken van een voorbeeldroute of u kunt deze ook zelf uitstippelen. U komt vast mooie plekken tegen onderweg voor een fotomoment.

Na een heerlijke lunch in het museum, staat de gids voor u klaar voor een mooie rondleiding  en uiteraard blijft er ook nog genoeg tijd over om zelf het Hof van Assendelft en/of Boerderij Oost-Leeuwenstein te gaan ontdekken. U kunt er ook voor kiezen om te starten in het museum en na de lunch op de solex te stappen. Net wat u zelf wilt.

Dit arrangement is te boeken op basis van beschikbaarheid voor minimaal 6 personen, elke dag van de week met uitzondering van de maandagen.

Prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, keuze type lunch en type rondleiding (max 12 personen per groep per rondleiding)

 

Voorbeeld Arrangement op basis van 10 personen + eenvoudige lunch + rondleiding 1 gebouw: € 58,00 per persoon

 

10.00 uur Ontvangst in het  Museum Hoeksche Waard  met koffie/thee en appeltaart

11.00 uur Rondleiding door 1 gebouw naar keuze (u kunt ook kiezen voor een rondleiding door beide gebouwen)

12.15-13.30 heerlijke lunch (u heeft 4 keuzes voor de lunch van eenvoudig tot luxe)

13.30-17.00 solextour door de Hoeksche Waard

17.00 Borrel om gezellig na te praten over de dag. (borrel is niet meegenomen in de bovengenoemde prijs)  

 

Voorbeeld Arrangement op basis van 6 personen, luxe lunch en rondleiding door beide gebouwen: Prijs : € 66,00 per persoon

 

Meer informatie of reserveren ? Klik hier voor het Contactformulier

 

solex rijden groepsactiviteit hoeksche waard  solex rijden hoeksche waard museumglas expositie hoeksche waard museum en solex rijden groepsactiviteit   museum hoeksche waard en solex

Djembé, Percussie/Afrikaans trommelen

De klank en het ritme van Afrika in je lijf voelen. Als team een prachtig geluid laten horen. Dat kan met deze workshop, geschikt voor een groep vrienden, familie of tijdens een bedrijfsuitje.

 

Op een feestelijke manier als familie en/of als teambuilding sessie voor uw personeel. Ontspannen is het in ieder geval. Samenwerken om tot een prachtig klinkend resultaat te komen. En dat element is een belangrijk stukje voor het trommelen in groepsverband. Je hoeft zeker niet muzikaal te zijn. Door de goede begeleiding leer je dit vanzelf.

 

Locatie: Hoeksche Waard

Tijdsduur: ca  2 uur

 

Prijs vanaf 15 euro per persoon

 

Vraag naar de mogelijkheden om dit groepsarrangement te combineren met een heerlijke biologische lunch of high tea. Wij sturen u graag een offerte voor een all-in arrangement.

 

afrikaans trommelen djembe     djembe hoeksche waard afrikaans trommelen meer waard     djembe percussie hoeksche waard

 • 1
 • 2

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.