Bedrijfsfeest, teambuilding op (eigen) locatie

Heeft u een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje te regelen, maar heeft u geen tijd hiervoor of (Nog) geen inspiratie ?

Organisatiebureau Meer Waard kan u ontzorgen. WIj organiseren, met behulp van locale ondernemers en de vele diverse soorten materialen,  een bedrijfsfeest voor uw medewerkers op maat.

Wij verzorgen een leuke, creatieve, sportieve maar vooral ontspannen dag voor u en uw collegas. Hoe belangrijk is dat in een bedrijf ! ? 

Dit kan op een locatie naar keuze in de Hoeksche Waard geregeld worden. Wij hebben een aantal locatie waar bedrijfsfeesten, cq sport en spel georganiseerd kunnen worden, maar indien u een eigen locatie heeft/weet, komen wij met alle plezier naar u toe. ( ook buiten de Hoeksche Waard)

 

U kunt hierbij denken aan :  

 • Teambuildingsdag/ zeskamp, met begeleiding van de spellen in groepjes
 • Bedrijfsfeest met of zonder thema ( wilde westen, helemaal Hollands, etc, etc)
 • Borrel & hapjes met foodtrailer
 • Open Dag voor medewerkers en of families

De dag kan worden afgesloten met een heerlijke barbeque met vers kwaliiteitsvlees en luxe salades op locatie.  Een drankenarrangement kan hierbij ook afgsloten worden.

WIlt u liever de Food trailer op locatie hebben? Geen probleem. Vraag gerust naar de mogelijkheden hiervoor en ontvangen een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

  bedrijfsfeest in hoeksche waard  sjoelen in hoeksche waard bedrijfsuitje, Bedrijfsfeest, teambuilding op (eigen) locatie  familiedagen in hoeksche waard groep, Bedrijfsfeest, teambuilding op (eigen) locatie

 

 

sport en spel op een heus Fort

Op het grote, prachtige Fort net over de Haringvlietbrug spelen zich hele leuke sport en spel mogelijkheden af. Perfect geschikt voor het ultieme dagje uit met de familie of met vriendinnen. Maar ook als bedrijfsuitje, als teambuildingsdag, is dit een echte aanrader om u te laten verrassen.

Een aantal voorbeelden:

 • Creators Lab 'de uitdaging voor uw bedrijf!'

Het woord zegt het al. U gaat deze dag onder begeleiding van een professioneel team creëren. Een nieuwe en verfrissende manier om met uw bedrijf aan te pakken!

In een speciaal ingerichte inspiratie ruimte gaat u met uw team aan de slag om een casus om te zetten in een product of plan van aanpak. 
Onder het motto 'No nonsense' . Tijdens de sessie zijn er vormgevers en procesbegeleiders aanwezig, die er voor zorgen dat u aan het eind van de dag met een aanpak of een product de poort uit loopt.

 • The A-team spel

Als de befaamde 4 strijders tegen het onrecht, met allerlei opdrachten proberen te bewijzen, dat uw team toch echt hoort tot de topbestrijders tegen het kwaad in de wereld.

 • Expeditie Fort Sabina

Hierbij gaan verschillende teams spannende de uitdagingen aan, zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde bokaal in ontvangst mag nemen.

 • Ontdekking van het Fort:

Leer het Fort op een activeve manier kennen:

 • Ontvangst op het grote fort door uw gastheer
 • Speurtocht
 • Wapenschild schilderen
 • Strijdlied 
 • Eind presentatie
 • Prijsuitreiking
 • Vergaderen op het fort:

In de gewelven van de kazerne en de grote torenzaal is het goed toeven. In de winter bij de open haard en in de zomer in de zon. In de pauzes is er alle gelegenheid om lekker te wandelen in de rijke natuur van het historische fort. Uw bijeenkomst kan op het fort volledig worden verzorgt met lunch, diner, spelprogramma, training, teambuilding en rondleiding met gids.

Laat u verrrassen door Meer Waard. Wij stellen uiteraard het meest perfecte en bij uw team aansluitende uitje voor u samen.

Prijs: afhankelijk van aantal personen en onderdelen per spel.

Wij maken het graag op maat voor u: mogelijk vanaf  € 17.50 per persoon (voor kinderen gelden andere tarieven) bij minimaal 30 personen.  

BIj minder personen wordt er een prijs op maat voor u gemaakt

Alle arrangementen zijn uit te breiden met lunch en/of (BBQ/) buffet.

bedrijfsuitje, teambuilding fort sabina sportieffort sabina willemstad expeditie sportief bedrijfsuitje

op de solex door de Hoeksche Waard

Bent u toe aan een stukje nostalgie? Een tour met een Solex, compleet met lange jas en pothelm? Met vrienden, familie of personeel?

Dan bent u bij Meer Waard zeker aan het juiste adres.

 

Wij hebben een bijzondere route voor u, die u door het prachtige landschap van de Hoekse Waard voert. Solex rijden staat garant voor veel bekijks en hilariteit onderweg. Bovendien roept het ontspanning & het gevoel van vroegere tijden weer op. Onderweg of na afloop kunt u terecht bij één van de restaurants voor een heerlijke lunch.

 

Bijzonder is, dat er zelfs een roze solex te huur is. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Prijs per persoon vanaf: € 30,00 per dagdeel

Start vanaf Strijen, maar tegen  meerprijs ook mogelijkheden om starten vanaf locatie naar keuze ( in de Hoeksche Waard)

 

Prijs inclusief :

 • Volle tank (50 km tourplezier)
 • Lange jas
 • Pothelm (niet verplicht)
 • Wegenkaart
 • WA verzekering

Voorwaarden: U dient in het bezit te zijn van een rijbewijs of bromfietscertificaat (18+)

   solex rijden hoeksche waard      

 

GPS tocht, op zoek naar het stadsbier moordmysterie

Een moord…. Maar wie is de dader? Waar vind je aanwijzingen?

Elk team gaat op zoek naar diverse locaties in de stad. Bij een gevonden locatie zoekt men op de fotokaart de bijbehorende foto op. Na het sms-en van de juiste locatie en foto krijgt het team 1 tot 3 aanwijzingen over verschillende verdachten van de Stadbier Moord. Na ongeveer 18 locaties bezocht te hebben kan men door combineren, uitsluiten en logisch nadenken de moordenaar aanwijzen.

Dit spel vindt plaats in het centrum van Oud-Beijerland en kan worden gecombineerd met een lunch of diner ( ervoor of erna) of een borrelmiddag. 

 

Ook kan dit spel op een (andere) locatie naar keuze gemaakt worden en gespeeld worden. Vraag naar de mogelijkheden in je eigen woonplaats bijvoorbeeld ! 

 

Zeer geschikt als bedrijfsuitje, een leuke groepsactiviteit.

Ook in de winter is dit spel goed te reserveren . We lassen dan in t midden van t spel een pauze in bij een restauarant naar keuze en zo opwarmen met warme chocolademelk of glühwein. 

 

Aantal personen: minimaal 8 personen 

Tijdsduur: ongeveer 2.5 uur ( GPS tocht, excl pauze tijd) 

 

Prijs:

 

groepen tot 15 personen : € 315.00 per groep  

15-20 personen;      € 22,50 per persoon  

21 tm 25 personen: € 22.00 per persoon

26 tm 30 personen: € 21.50 per persoon

      gps tocht hoeksche waard             gps spel hoekshe waard  

Flower Workshops met zelf geplukte bloemen

Op zoek naar een creatief (bedrijfs- of familie) uitje? 

Een andere manier van met bloemen werken.

De workshops met onbespoten bloemen uit de pluktuin worden in de tuin zelf verzorgd. Lekker buiten tussen al die bloemenpracht je eigen bloemstuk maken op een manier die je nog niet kende

 

We hanteren een vaste prijs van €26,- p.p. per workshop,  Minimum aantal deelnemers is 5. Het maximale aantal deelnemers is 20. ( inclusief koffie/thee en iets lekkers)  Duur: 2 uur

De eenvoudige versie van bovengenoemd bloemschikken is de workshop veldboeket a € 15,50 p.p.

 

Nu ook i.c.m. met lunch of high-tea (door Ilse en Fons catering)  l 

Alle dagen /avonden zijn op aanvraag

plukhoek pluktuin mookhoek workshop   pluktuin workshop

 

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

 

Ook sinds kort mogelijk bij de Plukhoek : Zelf  afscheidsstuk maken met dierbare nabestaanden

 

Je wandelt door de boomgaard, hoort de vogels fluiten, ruikt het verse groen en de bloemen en wordt niet afgeleid door de dagelijkse drukte.

 

Het is wetenschappelijk aangetoond dat de natuur het stresshormoon verlaagt. Wanneer je bij ons door de boomgaard loopt voel je al gauw dat er een weldadige rust over je komt, je drukke hoofd wordt helder, je bent aan het aarden.

 

Die rust willen wij met mensen delen die het op dat moment het hardst nodig hebben. In de beslotenheid en verbinding van je eigen groep is het mogelijk om je emoties de vrije loop te laten, over de impact van het verlies na te denken of gewoon dicht bij jezelf te blijven. Het is een intiem, waardevol en natuurlijk proces. Respectvolle nagedachtenis.

 

 

Daarna je je samen een mooi afscheids-bloemstuk maken. In alle rust en onder deskundige begeleiding. Dit stuk wordt jullie eigen onderdeel van de afscheidsceremonie.

 

Vraag naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 06-10875194

 

rouwstuk plukhoek mookhoek

 

 

 

 

 

In een TUK TUK door de Hoeksche Waard

Wilt u het mooie landschap van de Hoeksche Waard op een originele manier ontdekken? Ga toeren met de Hoeksche Tuk Tuk!


De Hoeksche Tuk Tuk is vanaf dit jaar te huur voor particulieren en/of bedrijven. Samen genieten met familie, vrienden, collega’s of klanten van de prachtige landschappen, de mooie dijken en de pittoreske dorpjes, in de Hoeksche Waard.

 

De Hoeksche Waard heeft naast haar prachtige natuur en de vele diersoorten ook een interessante historie en mooie gebouwen die zeker de moeite waard zijn te bezichtigen. Kortom, de Hoeksche Waard is een eiland dat veel te bieden heeft en graag ontdekt wordt.

 

Wilt u onderweg een stop maken voor een hapje of een drankje dan is daar zeker ook gelegenheid voor. U kunt op eigen initiatief gaan toeren of de kaart gebruiken van de Hoeksche Waard, die aanwezig is in de Tuk Tuk (terrasjes en de restaurants staan aangegeven) of u krijgt  tips mee voor onderweg.

 

Er zijn 3 TUK TUK's:

2x 3 personen + 1 x 4 personen, samen dus  maximaal 10 personen (incl bestuurder)  Leuk om te combineren met een aantal personen op de solex erbij en zo kunt u halverwege de route wisselen van vervoermiddel.

 

Je dient minstens 24 jaar te zijn en een geldig rijbewijs A te bezitten.

Bij het huren van de TUK TUK ben je WA-verzekerd, is er een inzittenden verzekering afgesloten , zit de brandstof voor ca 80 km erbij en is de pechservice ok ingbegrepen.

 

Prijs huur 2 uur: 4-persoons tuk tuk: € 35,00 p.p.

Prijs huur 2 uur: 3-persoons tuk tuk:€ 40,00 p.p.

 

Uiteraard maken we een mooie prijs op maat indien u langer wilt ''tukken"

 

Borg is standaard 100 euro per tuk tuk  

Meer informatie over routes, prijzen en reserveren? via het reserveringsformulier

 

tuk tuk hoeksche waard   tuk tuk in hoeksche waard   tuk tuk 3x hoeksche waard bedrijfsuitje  

 

halo (zout)therapie en hand/voet massage voor kleine groepen

Zoekt u voor uw bedrijf iets bijzonders?
 
Bandromea verzorgt kleinschalige bedrijfsarrangementen:  minimaal 6, maximaal 12 personen per boeking, met daarin o.a. een 55 minuten durende Halo(zout) therapiesessie in een 100% met zout beklede ruimte. ( in s-Gravendeel)
 
De kosten bedragen €50,- per persoon.
Het arrangement duurt in totaal  ±  2 uur onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Iedereen krijgt een rijk gevulde goodybag mee naar huis met producten en kortingsbon(nen).
 
Dit arrangement is boekbaar op doordeweekse avonden van 19:30 tot 21:30 uur en zaterdag middagen van 14:00 tot 16:00 uur. Dertig minuten voor we beginnen bent u van harte welkom en staat de koffie, thee en het lekkers klaar.
 
Arrangement bestaat uit:
- korte introductie/uitleg onder het genot van koffie, thee met iets lekkers
- voetenbad met etherische olie of Himalaya zout ± 20 min.
- hand-/voet massage  ± 30 min. - halo(zout)therapiesessie à 55 min.
- rijk gevulde goodybag
 
Graag tot ziens!
 
Boekingen graag minimaal 3 weken voor datum doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.meerwaard.com/contact
 
          
 
 

escaperoom in Oud-Beijerland

Escaperooms in Oud-Beijerland:

 

Bent u in voor een uitdaging? Voor wat spanning en sensatie? Kunt u samenwerken met anderen om een doel te bereiken? Bent u een criminieel in de dop? Dan is dit arrangement geknipt voor u.

In het oude Rabobank gebouw in Oud-Beijerland zijn 2 spannende, gave & uitdagende escaperooms gebouwd. Uitermate geschikt voor collega’s, vrienden en/of familie uitjes.

 

De kluis

De grote uitdaging is om in te breken en de kluis leeg te roven. Ideaal als bedrijfsuitje. Door in te breken wordt uw groep partner in crime van Oud-Beijerland’s meest shady persoon, Faust. Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven. De kluis moet binnen 60 minuten gekraakt worden. Gaat het lukken, voordat de politie arriveert voor een arrestatie?

Pak deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt uw team met de goudstaven naar buiten. Durft u het aan ?

Aantal personen: minimaal 4, maximaal 10 

 

De Directiekamer

In deze escape room wordt uw team uitgedaagd om de directeur te ontmaskeren. Een directeur, die zich meer bezig houdt met het leeghalen van bankrekeningen, dan met zijn eigen werk. Stop met uw team zijn geheime operaties. En houdt hem tegen, voordat hij met de Noorderzon is vertrokken. Lukt het jullie binnen 60 minuten??  

Aantal personen : minimaal 4, maximaal 10

 

Deze 2 escaperooms zijn tegelijk boekbaar ( voor maximaal 20 personen tegelijk) 

Prijs: maandag tm donderdag € 120,00 per groep

Prijs:  vrijdag tm zondag € 140,00 per groep

 

Boek deze uitdaging met uw collega's, vrienden en/of familie via het contactformulieof mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Meer Waard via  06-10875194. 

 

 

escaperoom in de hoeksche waard        

 

Wine and Paint WORKSHOP

WINE AND PAINT WORKSHOP 

Zeer leuke, creatieve workshop, begeleid door de echte, veelzijdige kunstenares Leona.  De workshop waarbij je aan de slag gaat met verf op een canvasdoek wordt onderbroken voor heerlijke hapjes en drankjes.  Ontvang hiervoor  3 consumptiebonnen en geniet van het fingerfood. 

 

Ideaal voor een vrijgezellenfeest, een groep vriendinnen, buren of gezellig met collega's.

Deze combinatie vindt plaats in het restaurant Looxs in Oud-Beijerland, maar heb je zelf een locatie waar geschiderd kan worden is dat geen probleem.  De prijs wordt dan ook aangepast.

 

Meer voorbeelden zijn o.a.

-leren tas of clutch beschilderen

-eigen leren jas meenemen en beschilderen

-pumps pimpen

en meer........ook als je zelf een leuk idee hebt, horen we dat graag !  

We komen graag naar je toe vanaf minimaal 10 personen, indien je een eigen locatie wilt verzorgen.

 

Prijs volgens bovenstaand voorbeeld ( op canvas schilderen op locatie bij Looxs Oud-Beijerland)  bedraagt € 34.50 per persoon. 

Minimaal 8 personen, maximaal 20 personen

Duur ca 2,5 uur

 

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via dit formulier

 

        workshop wine and paint hoeksche waard     

 

 

( Hoeksche ) Bierproeverij

Heeft u iets te vieren of bent u toe aan een gezellige avond ? Laat voor u een bierproeverij organiseren voor vrienden, collega's en of familie.

 

 

Kijken, ruiken, voelen, proeven en genieten

 

Kortom “degusteren” van bier en spijs.
Op zoek naar nieuwe smaakbelevingen en smaakexplosies =  Alle zintuigen wakker schudden

Deze bierproeverij  wordt gegeven door de 92ste biersommerlier in Nederland  (tevens internationaal erkend gediplomeerd Biersommelier) en is mogelijk vanaf 8 personen tot aan grote proeverijen bij bedrijven.

Uiteraard kunnen deze naar wens en op maar worden samengesteld.

 

U bepaalt zelf de locatie.

 

Tijdens de bierproeverij is het mogelijk om bijpassende hapjes te laten serveren. Zo geniet u optimaal van een eerlijke smaaksensatie.

Speciaal voor de Hoeksche Waard  kunt u de Hoeksche Proeverij reserveren genaamd Bier en Beijerland met o.a.

 • audio visuele presentatie
 • geschiedenis van bier
 • geschiedenis van Beijerland
 • oud Hollandse biersoorten
 • bier uit Beijerland anno1600
 • bier en spijs smaakexplosies

Andere thema's zijn o.a.: De smaak van Bier en Trappisten.

Prijs afhankelijk van het aantal personen, het aantal te proeven bieren en het aantal geserveerde hapjes tussendoor: € 15,00 - € 25,00 per persoon.

 

   

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.