Workshop Moodboard ✅

Workshop moodboard maken Jullie gaan zelf je eigen stijl en ideeën vertalen naar een moodboard. Je krijgt hierbij professionele begeleiding van Wendy de Man en natuurlijk heel veel tips.

 

Een moodboard vertaalt jouw woonstijl veel beter dan woorden ooit kunnen doen.Het moodboard wordt het uitgangspunt van jouw interieur. Natuurlijk kan je ook een moodboard voor je bruiloft of een ander feest maken.

 

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. We beginnen met wat uitleg en voorbeelden. Daarna gaat ieder zelf aan de slag met zijn/haar moodboard.

 

 

De workshop wordt gegeven op een locatie in Strijen maar is ook mogelijk op een eigen locatie. Dan gelden er andere prijzen per persoon voor de workshop.
Minimaal aantal personen: 6

 

Kosten 22,50 per persoon

 

De workshop is inclusief koffie/thee, frisdrank, wat lekkers, gezelligheid en inclusief alle materialen. Je gaat naar huis met je eigen moodboard én een berg aan inspiratie.

 

Te boeken onze website  via www.meerwaard.com/contact of stuur een email met wensen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

    moodboard hoeksche waard

  •