paardencoaching op een bijzonder landgoed ZAKELIJK

Op een prachtig Landgoed in Strijen zijn er vele mogelijkheden voor een paardencoachingsarrangement 

De liefde voor de natuur is duidelijk merkbaar. Mens, dier en omgeving krijgen alle aandacht in dit schitterende stukje Hoeksche Waard.

 

Zodra u onze poort doorgaat bevindt u zich op een exclusieve plek waar respect voor mens én dier belangrijk is. U ervaart de rust en geniet van de prachtige uitzichten. Ontspanning gecombineerd met inspiratie is het resultaat.

 

Hoe werkt paardencoaching voor teams?

Paarden leven in een kudde en zijn daarom sterk afhankelijk van elkaar. Om goed te kunnen samenwerken, reageren zij voortdurend op (elkaars) signalen. Paarden zijn intelligente, gevoelige dieren.

Ze zien en voelen veel en geven dit weer in hun houding en gedrag. Paarden veroordelen niet, maar voelen wel precies aan hoe wij zijn en hoe we ons voelen. Ze merken meteen wanneer we ons anders voordoen dan we zijn. Ze spiegelen ons gedrag en geven direct feedback op onze lichaamstaal en emoties.

 

Tijdens paardencoaching zetten we de paarden en hun eigenschappen in ter ondersteuning van de coaching- of teambuildingssessie. Paarden voelen feilloos aan welke emoties, blokkades of uitdagingen een team meedraagt. De dieren spiegelen dit in hun gedrag en lichaamshouding en helpen zo om communicatiepatronen en -problemen binnen het team zichtbaar en bespreekbaar te maken. Door op hun gedrag en reacties te reflecteren, kun je snel tot nieuwe inzichten komen, uitdagingen op een andere manier benaderen en sneller resultaat bereiken.

 

Bij een teambuildingssessie, bijvoorbeeld, helpt dit om op een nieuwe manier je collega’s en team beter te leren kennen. Met teamcoaching kunnen patronen in communicatie en samenwerking verder worden uitgediept en onderzocht. Dit kun je gebruiken om te bouwen aan een open en veilige communicatie in het team of om in te zoomen op hoe je als team reageert op veranderingen en spanning.

 

Pakketprijzen voor groepen, max 12 personen 3 uur: € 2000,00 

 

 

Behalve paardencoaching zijn er nog vele bijzondere aanvullende workhops mogelijk op dit  prachtige Landgoed:

  •  workshop Varkens knuffelen
  • workshop moestuinieren
  • Wij zijn u graag van dienst om er iets heel bijzonders van te maken.
  • Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10875194 kunt u meer informatie opvragen over Paardencoaching.

      1peerdegaerdt diner landgoed vergadering   

 

 

 

 

 

 

        varkens knuffelen  hoeksche waard

 

 

 

 

        landgoed vergaderen peerdegaerdt coaching veganistisch vergaderen

 

        paarden spiegelen, paardencoaching hoeksche waard Peerdegaerdt