Op de solex door de Hoeksche Waard✅

Bent u toe aan een stukje nostalgie? Een tour met een Solex, compleet met lange jas en pothelm? Met vrienden, familie of personeel? Dan bent u bij Meer Waard zeker aan het juiste adres.

 

Wij hebben een bijzondere route voor u, die u door het prachtige landschap van de Hoekse Waard voert. Solex rijden staat garant voor veel bekijks en hilariteit onderweg. Bovendien roept het ontspanning & het gevoel van vroegere tijden weer op. Onderweg of na afloop kunt u terecht bij één van de restaurants voor een heerlijke lunch.

 

Bijzonder is, dat er zelfs een roze solex te huur is. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Prijs per persoon vanaf: € 32,50 per dagdeel. Start vanaf Strijen, maar tegen meerprijs ook mogelijkheden om starten vanaf locatie naar keuze in de Hoeksche Waard.

 

Prijs inclusief :

  • Volle tank (50 km tourplezier)
  • Lange jas
  • Pothelm (niet verplicht)
  • Wegenkaart
  • WA verzekering

Voorwaarden: U dient in het bezit te zijn van een rijbewijs of bromfietscertificaat (18+)

Uiteraard kan de dag compleet geboekt worden met een lunch op locatie naar keuze en na afloop bijpraten onder het genot van een drankje en een hapje. 

Een kopje koffie met iets lekkers erbij kan ook niet ontbreken als start van een hilarische, gezellige, nostalgische tocht

   solex rijden hoeksche waard      Op de solex door de Hoeksche Waard