mixed golf, boerengolf, diskgolf en voetgolf

mixed golf 

boerengolfbaan is een ‘mixed’ golf baan. Dat wil zeggen, een aantal holes speel je voetgolf en diskgolf. En natuurlijk de klompengolf!

 

Speel een potje boerengolf in Strijen in de boomgaard en walnotenlaan.

 

Een gezellig en uitdagend gezelschapsspel voor elke leeftijd! Een perfect spel voor een Teambuilding- familie of vriendenuitje. Wie daag jij uit voor een potje boerengolf?

 

In onze boomgaard en walnotenlaan rondom en achter de boerderij hebben wij 10 holes met elk een leuk uitdagend spelelement van een tractorband tot fierljeppen (uiteraard is er ook een omlooproute!).

 

Tussendoor geniet je van het mooie landelijke polderuitzicht!

 

 

Een potje boerengolf wordt altijd in groepsverband gespeeld en heeft een spelduur van ca. 1,5 uur aan uitdaging en gezelligheid!.

 

Na afloop kan je gezellig nagenieten op ons boerderijterras. En dan als laatste, niet geheel onbelangrijk… om te ontdekken wie dan met de minste golfslagen het potje boerengolf heeft gewonnen!

 

 

Ook te boeken met koffie/thee en huisgemaakte  boerencake.

 

 

mixed golf: vanaf € 12.50 per persoon

 

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze gevarieerde spelonderdelen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

             

boerengolf mariahoeve 2   boerengolf mariahoeve