Gezellige kookworkshop ✅

 

Kookstudio Hoeksche Waard is de eerste professionele kookstudio in de Hoeksche Waard en omgeving en sinds 2017 een begrip in de regio. Kleinschalig, seizoensgericht, creatief, hoog op smaak en gedreven. Samen koken, samen eten en samen genieten is waar de kookstudio voor staat.

 

Een kookworkshop doe je samen met collega’s, team, klanten, familie, vrienden of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest.

 

Speciaal voor MeerWaard heeft de kookstudio een kookworkshop ontwikkeld die helemaal aansluit bij jullie dagactiviteit na bijvoorbeeld een dagje Solexen, GPS-moordspel en andere buiten activiteiten in de Hoeksche Waard. Namelijk: de Oostenrijkse Tiroolse kookworkshop met schnitzel, knodel en appelstrudel in de hoofdrol. Uiteraard met producten uit de buurt!

 

Programma:

- Jullie worden ontvangen in de kookstudio met een lekker welkomstdrankje om in sfeer te komen van het thema van de kookworkshop. Het tijdstip kunnen jullie zelf bepalen.

- Na uitleg over de recepturen en de ingrediënten gaan we lekker aan de slag in de grote open keuken. De ervaren chef begeleidt jullie tijdens het koken en heeft allerlei tips en trics die je thuis ook kunt toepassen. De gastvrouw voorziet je van een lekker drankje tijdens het koken. 

 - In teams zullen jullie het voorgerecht, hoofdgerecht en het dessert gaan bereiden. Wanneer iedereen is uitgekookt gaan we lekker dineren op de entresol. Na de koffie en thee is de kookworkshop ten einde en sluiten we samen af. De recepturen krijgen jullie als extraatje per mail toegezonden.

 

De kookstudio is gesitueerd in Numansdorp (centrum) en je kunt gratis parkeren voor de deur

 

 

.kookworkshop

 

Kosten:

De kookstudio houdt rekening met alle dieet- en allergiewensen die worden doorgegeven. Deze speciale kookworkshop is vanaf 8 tot 24 personen te reserveren en is 70 euro* per persoon inclusief alle drankjes (glühwein/bier/limonade/koffie/thee). De kookworkshop duurt 4 uur. *zakelijke boekingen zijn exclusief btw.

 

Mochten jullie de lat wat hoger willen leggen en een menu willen koken hoog op niveau dat op maat wordt samengesteld? Dat kan zeker! Stuur een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.

 

Let’s cook some rocking dishes!

 

 

kookworkshop      kookworkhop hoeksche waard   kookworkshop hoeksche waard  

(C) KOOKSTUDIO 2020