In een TUK TUK door de Hoeksche Waard

Wilt u het mooie landschap van de Hoeksche Waard op een originele manier ontdekken? Ga toeren met de Hoeksche Tuk Tuk!


De Hoeksche Tuk Tuk is vanaf dit jaar te huur voor particulieren en/of bedrijven. Samen genieten met familie, vrienden, collega’s of klanten van de prachtige landschappen, de mooie dijken en de pittoreske dorpjes, in de Hoeksche Waard.

 

De Hoeksche Waard heeft naast haar prachtige natuur en de vele diersoorten ook een interessante historie en mooie gebouwen die zeker de moeite waard zijn te bezichtigen. Kortom, de Hoeksche Waard is een eiland dat veel te bieden heeft en graag ontdekt wordt.

 

Wilt u onderweg een stop maken voor een hapje of een drankje dan is daar zeker ook gelegenheid voor. U kunt op eigen initiatief gaan toeren of de kaart gebruiken van de Hoeksche Waard, die aanwezig is in de Tuk Tuk (terrasjes en de restaurants staan aangegeven) of u krijgt  tips mee voor onderweg.

 

Er zijn 5 TUK TUK's:

5  tuk tuks  x 3 volwassenen  + 1 x persoon van max 45 kg , samen dus  maximaal 20  personen (incl bestuurder)  Leuk om te combineren met een aantal personen op de solex erbij en zo kunt u halverwege de route wisselen van vervoermiddel.

 

Je dient minstens 24 jaar te zijn en een geldig rijbewijs A te bezitten.

Bij het huren van de TUK TUK ben je WA-verzekerd, is er een inzittenden verzekering afgesloten , zit de brandstof voor ca 80 km erbij en is de pechservice ook ingbegrepen.

 

.

Prijs huur 3 uur: ( ochtend middag of avond tot max 2030 uur)  : € 120,00 per tuk tuk

Prijs huur van 1000-1630 uur : € 220,00 per tuk tuk

 

 

Uiteraard maken we een mooie prijs op maat indien u langer wilt ''tukken"

 

Borg is standaard 150 euro per tuk tuk  ( contant of per pin ter plekke te voldoen) 

Meer informatie over routes, prijzen en reserveren? via het reserveringsformulier

 

tuk tuk hoeksche waard   tuk tuk in hoeksche waard   tuk tuk 3x hoeksche waard bedrijfsuitje