GPS tocht, op zoek naar het stadsbier moordmysterie

Een moord…. Maar wie is de dader? Waar vind je aanwijzingen? Ontdek het tijdens ons GPS tocht, op zoek naar het stadsbier moordmysterie.

Elk team gaat op zoek naar diverse locaties in de stad. Bij een gevonden locatie zoekt men op de fotokaart de bijbehorende foto op. Na het sms-en van de juiste locatie en foto krijgt het team 1 tot 3 aanwijzingen over verschillende verdachten van de Stadbier Moord. Na ongeveer 18 locaties bezocht te hebben kan men door combineren, uitsluiten en logisch nadenken de moordenaar aanwijzen.

 

Dit spel vindt plaats in het centrum van Oud-Beijerland en kan worden gecombineerd met een lunch of diner ( ervoor of erna) of een borrelmiddag. 

 

Ook kan dit spel op een (andere) locatie naar keuze gemaakt worden en gespeeld worden. Vraag naar de mogelijkheden in je eigen woonplaats bijvoorbeeld ! 

 

Zeer geschikt als bedrijfsuitje, een leuke groepsactiviteit. Ook in de winter is dit spel goed te reserveren . We lassen dan in t midden van t spel een pauze in bij een restauarant naar keuze en zo opwarmen met warme chocolademelk of glühwein. 

 

Aantal personen: minimaal 8 personen 

Tijdsduur: ongeveer 2.5 uur ( GPS tocht, excl pauze tijd) 

 

Prijs:

 

groepen tot 15 personen : € 395.00 per groep  

Prijzen per persoon op aanvraag

 

 

      gps tocht hoeksche waard             GPS tocht, op zoek naar het stadsbier moordmysterie  20240319 131723 kopie klein