Flower Workshops met zelf geplukte bloemen

Op zoek naar een creatief (bedrijfs- of familie) uitje? Een andere manier van met bloemen werken. Volg een Flower Workshops met zelf geplukte bloemen.

De workshops met onbespoten bloemen uit de pluktuin worden in de tuin zelf verzorgd. Lekker buiten tussen al die bloemenpracht je eigen bloemstuk maken op een manier die je nog niet kende.  Prijzen varieren per workshop. Basisworkshop is vanaf € 26,00 te reserveren   Minimum aantal deelnemers is 5. Het maximale aantal deelnemers is 20. ( inclusief koffie/thee en iets lekkers)  Duur: 2 uur.

 

Nu ook  mogelijk i.c.m. met lunch of high-tea (door Ilse en Fons catering)  l Alle dagen /avonden zijn op aanvraag

plukhoek pluktuin mookhoek workshop   pluktuin workshop

 

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

 

Ook sinds kort mogelijk bij de Plukhoek : Zelf  afscheidsstuk maken met dierbare nabestaanden

 

Je wandelt door de boomgaard, hoort de vogels fluiten, ruikt het verse groen en de bloemen en wordt niet afgeleid door de dagelijkse drukte. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de natuur het stresshormoon verlaagt. Wanneer je bij ons door de boomgaard loopt voel je al gauw dat er een weldadige rust over je komt, je drukke hoofd wordt helder, je bent aan het aarden.

 

Die rust willen wij met mensen delen die het op dat moment het hardst nodig hebben. In de beslotenheid en verbinding van je eigen groep is het mogelijk om je emoties de vrije loop te laten, over de impact van het verlies na te denken of gewoon dicht bij jezelf te blijven. Het is een intiem, waardevol en natuurlijk proces. Respectvolle nagedachtenis.

 

Daarna je je samen een mooi afscheids-bloemstuk maken. In alle rust en onder deskundige begeleiding. Dit stuk wordt jullie eigen onderdeel van de afscheidsceremonie. Vraag naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 06-10875194

 

rouwstuk plukhoek mookhoek, Flower Workshops met zelf geplukte bloemen