Escaperoom in Oud-Beijerland

Escaperooms in Oud-Beijerland:

 

Bent u in voor een uitdaging? Voor wat spanning en sensatie? Kunt u samenwerken met anderen om een doel te bereiken? Bent u een criminieel in de dop? Dan is dit arrangement geknipt voor u. In het oude Rabobank gebouw in Oud-Beijerland zijn 2 spannende, gave & uitdagende escaperooms gebouwd. Uitermate geschikt voor collega’s, vrienden en/of familie uitjes.

 

De kluis

De grote uitdaging is om in te breken en de kluis leeg te roven. Ideaal als bedrijfsuitje. Door in te breken wordt uw groep partner in crime van Oud-Beijerland’s meest shady persoon, Faust. Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven. De kluis moet binnen 60 minuten gekraakt worden. Gaat het lukken, voordat de politie arriveert voor een arrestatie?

Pak deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt uw team met de goudstaven naar buiten. Durft u het aan ?

Aantal personen: minimaal 4, maximaal 10 

 

De Directiekamer

In deze escape room wordt uw team uitgedaagd om de directeur te ontmaskeren. Een directeur, die zich meer bezig houdt met het leeghalen van bankrekeningen, dan met zijn eigen werk. Stop met uw team zijn geheime operaties. En houdt hem tegen, voordat hij met de Noorderzon is vertrokken. Lukt het jullie binnen 60 minuten??  

Aantal personen : minimaal 4, maximaal 10

 

Deze 2 escaperooms zijn tegelijk boekbaar ( voor maximaal 20 personen tegelijk) 

Prijs: maandag tm donderdag € 120,00 per groep

Prijs:  vrijdag tm zondag € 140,00 per groep

 

Boek deze uitdaging met uw collega's, vrienden en/of familie via het contactformulieof mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Meer Waard via  06-10875194. 

 

 

escaperoom in de hoeksche waard   Escaperoom in Oud-Beijerland