Boerengolf, Buksschieten en laserkleiduivenschieten ✅

Boerengolf spelen op een speciaal daarvoor bestemd weiland (tussen de schapen)  met een klomp aan de stok wordt u het weiland ingestuurd. Mogelijkheden om bij te boeken:  ontvangst met koffie/thee  en boerencake en voor "tussen het spel" door kunt u een picknick bijboeken.

 

Dev ariant op boerengolf: Mixed golf:  

Mixed Golf is een gevarieerde combi met verschillende Golf sporten op de baan uit gezet.

Je speelt eerst VoetGolf met een voetbal, daarna HockeyGolf met een hockeystick, dan werpen met een disk bij DiskGolf en tenslotte wordt het parcours beëindigd met enkele holes BoerenGolf. De scores worden hetzelfde geteld en hierbij helpen we af en toe een handje. Super leuk en gevarieerd.

Ook te boeken met koffie/thee, boerencake en of een picknick.

 

 

Er is sinds kort nog een nieuw spel bijgekomen : Buksschieten : wie schiet de meeste hazen raak . Leuk om tussen het golven door te spelen.  De prijs van het buksschieten ( i.c.m. de boerengolf) bedraagt  € 8,50 per persoon.

 

Halverwege de boerengolfbaan is er mogelijkheid tot Laserkleiduivenschieten. Met echte jachtgeweren kan er dmv lasertechniek op kleiduiven geschoten worden. Veilig en zonder terugslag, dus voor iedereen geschikt.

Het kleiduivenschieten gebeurt onder begeleiding en met uitleg.

Er zijn hierbij ook verschillende speelvormen, zodat er groepen tegen elkaar kunnen spelen.

Minimaal aantal deelnemers 25 personen: prijs ca € 25.00 per persoon.

 

Na afloop van elk arrangement is er de mogelijkheid om af te sluiten met een heerlijk onbeperkt frietbuffet incl snacks, sausjes en een drankje. € 14.95 per persoon te boeken.

Prijs bakje verse friet, saus en snack a € 5,50 per persoon.

 

Boerengolf / mixed golf: vanaf € 10.00 euro per persoon

 

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze gevarieerde spelonderdelen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 buksschieten hoeksche waard     laserkleiduifschieten hoeksche waard groepsactiviteiten        boerengolf hoeksche waard groepsactiviteit meer waard  boerengolf groepsactiviteit meer waard