Boerengolf, Buksschieten ✅

Boerengolf spelen op een speciaal daarvoor bestemd weiland (tussen de schapen)  met een klomp aan de stok wordt u het weiland ingestuurd. Mogelijkheden om bij te boeken:  ontvangst met koffie/thee  en boerencake en voor "tussen het spel" door kunt u een picknick bijboeken.

 

Dev ariant op boerengolf: Mixed golf:  

Mixed Golf is een gevarieerde combi met verschillende Golf sporten op de baan uit gezet.

Je speelt eerst VoetGolf met een voetbal, daarna HockeyGolf met een hockeystick, dan werpen met een disk bij DiskGolf en tenslotte wordt het parcours beëindigd met enkele holes BoerenGolf. De scores worden hetzelfde geteld en hierbij helpen we af en toe een handje. Super leuk en gevarieerd.

Ook te boeken met koffie/thee, boerencake en of een picknick.

 

 

Er is sinds kort nog een nieuw spel bijgekomen : Buksschieten : wie schiet de meeste punten op de schijf . Leuk om tussen het golven door te spelen.  De prijs van het buksschieten ( i.c.m. de boerengolf) bedraagt  € 8,50 per persoon.

  

Na afloop van elk arrangement is er de mogelijkheid om af te sluiten met een heerlijk onbeperkt frietbuffet incl snacks, sausjes en een drankje. € 14.95 per persoon te boeken.

Prijs bakje verse friet, saus en snack a € 5,50 per persoon.

Ook verzorgt deze locatie een heerlijke BBQ desgewenst. 

 

Boerengolf / mixed golf: vanaf € 10.00 euro per persoon

 

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze gevarieerde spelonderdelen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 buksschieten hoeksche waard     laserkleiduifschieten hoeksche waard groepsactiviteiten        boerengolf hoeksche waard groepsactiviteit meer waard  boerengolf groepsactiviteit meer waard