Bedrijfsfeest, teambuilding op (eigen) locatie

Heeft u een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje te regelen, maar heeft u geen tijd hiervoor of (Nog) geen inspiratie? Organisatiebureau Meer Waard kan u ontzorgen. WIj organiseren, met behulp van locale ondernemers en de vele diverse soorten materialen, een bedrijfsfeest voor uw medewerkers op maat.

 

Wij verzorgen een leuke, creatieve, sportieve maar vooral ontspannen dag voor u en uw collegas. Hoe belangrijk is dat in een bedrijf ! ? 

Dit kan op een locatie naar keuze in de Hoeksche Waard geregeld worden. Wij hebben een aantal locatie waar bedrijfsfeesten, cq sport en spel georganiseerd kunnen worden, maar indien u een eigen locatie heeft/weet, komen wij met alle plezier naar u toe. ( ook buiten de Hoeksche Waard)

 

U kunt hierbij denken aan :  

  • Teambuildingsdag/ zeskamp, met begeleiding van de spellen in groepjes
  • Bedrijfsfeest met of zonder thema ( wilde westen, helemaal Hollands, etc, etc)
  • Borrel & hapjes met foodtrailer
  • Open Dag voor medewerkers en of families

De dag kan worden afgesloten met een heerlijke barbeque met vers kwaliiteitsvlees en luxe salades op locatie.  Een drankenarrangement kan hierbij ook afgsloten worden.

WIlt u liever de Food trailer op locatie hebben? Geen probleem. Vraag gerust naar de mogelijkheden hiervoor en ontvangen een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

  bedrijfsfeest in hoeksche waard  sjoelen in hoeksche waard bedrijfsuitje, Bedrijfsfeest, teambuilding op (eigen) locatie  familiedagen in hoeksche waard groep, Bedrijfsfeest, teambuilding op (eigen) locatie