Teambuilding met de Poldergames

Teambuilding: Meer verbinding en elkaar écht wat beter leren kennen in een compleet andere setting”

 

Beleef met je team een dag om nooit te vergeten. Op deze super locatie, heerlijk in de polder in de Hoeksche Waard zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geweldig team uitje.

 

Of jullie nu kiezen voor de teambuilding games, of heerlijk gaan kanoën of SUP-en in de kreken, aan het einde van de middag staat de barbecue klaar en wordt er gegeten onder het genot van een drankje. Deze games worden gefaciliteert door het dynamische Bureau Mingle.

 

 

Teambuilding games waarbij samenwerken, tactiek, concentratie en communicatie belangrijke onderdelen zijn. Je hoeft voor deze spellen geen enorm uithoudingsvermogen te hebben. Er wordt gespeeld in teams van 6 – 8 personen tegen elkaar (afhankelijk van het aantal deelnemers), leuke toegankelijke spellen waarbij je elkaar dus echt wat beter leert kennen en meer over elkaar te weten komt. Lekker buiten bezig zijn en lol maken, dat schept een band!

 

Bij teambuilding staat samenwerken, respect en feedback centraal.. Elke opdracht die de groep gaat uitvoeren is een uitdaging; een probleem wat zij samen moeten oplossen. Het proces is minimaal zo belangrijk als het oplossen van de uitdagingen. Samenwerken, luisteren en respect voor elkaar zijn erg belangrijk om het juiste resultaat te behalen.


De locatie: Polderland 

 

Op een prachtige locatie midden in de polder ligt camping Polderland. Tussen de kreken en de uitgestrekte landerijen vind je een heerlijke oase van rust. En dat slechts op steenworp afstand van Dordrecht en Rotterdam. Een ideale plek om even te onthaasten en een onvergetelijke dag te hebben met je collega’s.

 

-Voldoende parkeermogelijkheid
-Keuze uit diverse activiteiten, zoals kanoën of SUP-en onder begeleiding en Teambuildinggames
-Mogelijk vanaf 12 personen
-Opfrismogelijkheden en toiletten aanwezig

 

 

Het perfect teamuitje of afdelingsuitje in de Hoeksche Waard. Heb je zelf een locatie (op het oog)? Dat is uiteraard ook mogelijk. 

 

poldersport 2       

 

Deze buitenlocatie is te boeken van maart tm september. In de wintermaanden kunnen de spelen plaatsvinden op  (een eigen?) te bepalen binnen locatie

 

 

Maken wij jullie teamuitje nog Meer Waard?

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.