Rondleiding bij Hoeksche Chips Hoeve en vergaderen

 
De Hoeksche Hoeve, waar de Hoeksche Chips wordt gemaakt, biedt mooie vergaderlocatie aan incl rondleiding langs de fabriek waar de chips wordt gemaakt.

 

 
Door verschillende gangen en grote ramen zie je hoe deze inmiddels zeer beroemde chips wordt geproduceerd. Tevens krijg je de akkers waar de gewassen worden verbouwd te zien. Ten slotte maak je een wandeling door de mooie natuurtuin met meer dan 120 verschillende bloemen en planten.
De rondleiding begint bij het Foodlab inspiratie punt. Hierna leidt de gids je langs de akkers waar de aardappelen voor onze chips worden verbouwd. Ten slotte ga je een kijkje nemen in de productie waar het proces van aardappel tot chips wordt toegelicht.
 
Teves is het mogelijk een vergaderarrangement te reserveren voor maximaal 30 personen. er is een grote nieuwe ruimte waar preseteren mogelijk is dmv groot scherm en voor de koffie thee en lunch wordt gezorgd. 
Een fijne plek om te vergaderen in combinatie met een rondleiding en proeverij.
 
Als "" extra element"" staat mede oprichter en eigenaar er voor open om de groep te vertellen over succescol ondernemen met daarbij de HOeksche Hoeve als uitgangspunt en voorbeeld.
Als Henk eenmaal begint te vertellen hangt iedereen aan zijn lippen en worden we nog trotser op manier van zaken doen en op deze heerlijke chips uit s-Gravendeel.
 
 
Groepen vanaf 8 personen kunnen via Meer Waard een dag en een tijdstip aanvragen en de prijs is op aanvraag.
 
 
 
rondleiding hoeksche chips   IMG 20230512 WA0003   WhatsApp Image 2024 02 29 at 17.06.38  
 
 
 
 

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.