Genieten bij T is Fantosti's met speurtocht ✅

T is Fantosti's
Een leuke (buiten)activiteit combineren met een heerlijk etentje bij T is Fantosti's Dat kan! Via Organisatiebureau Meer Waard kan je sinds 1 oktober je groepsactiviteiten combineren met heerlijke tosti's, hapjes, drankjes, een High Tosti en zelfs met een 3-of 4 gangen menu's bij T is Fantosti''s in Oud-Beijerland.
 
Wat dacht je van een GPS-tocht in en rond het centrum van Oud-Beijerland, op zoek naar aanwijzingen om een heus moordmysterie op te lossen !! Of het alom bekende Wie is de Mol? waarbij je opdrachten dient te vervullen, en er achter moet zien te komen wie de boel intussen probeert te saboteren. Of het heerllijke uitwaai tocht op de nostalgische solex ? of zonder wind tijdens een historische busrit? 
 
En zo zijn er nog veel meer leuke activiteiten te boeken in De Hoeksche Waard, welke je als bedrijf, familie of vriendengroep kunt (laten) organiseren.
 
Speciaal voor deze arrangementen hebben we een Compleet-3 en  4 gangen- menu samengesteld, welke u bij 't is Fantosti’s kunt nuttigen.
 
Voor kinderen van (ongeveer )7 t/m 12 jaar is er de enige echte Beijerlandse Speurtocht !! Een leuke zoektocht van ca. 1 km, met vragen en opdrachten, in het Centrum van Oud-Beijerland. Leuk als verjaardagsfeestje, of gewoon om met vrienden en vriendinnen op een vrije middag te doen.
 
Ook voor de kinderspeurtocht is er een leuk arrangement ontwikkeld, namelijk de Kids High-Tosti: Ontvangst met taart, een potje thee of ander drankje, 2 mini-tosti’s en een plankje met lekkere zoete lekkernijen.
P.s. ook voor de vaders en moeders is er een High Tosti te reserveren:-)
 
Dus, ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Neem contact op via www.meerwaard.com, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-10875194 om je wensen aan te geven, en ontvang een aanbod op maat .
 
        
 
Graag tot ziens!

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.