arrangementen

U treft hier op de pagina groepsarrangementen een aantal voorbeelden aan van bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten & familie dagjes uit in de Hoeksche Waard, een prachtig eiland in de provincie Zuid-Holland, onder de rook van Rotterdam

 

Aangezien er zoveel te doen, te zien en te beleven valt op dit mooie eiland, wil Organisatiebureau Meer Waard u graag een handje helpen. Dit scheelt u tijd, geld, maar ook energie

 

Maar Organisatiebureau Meer Waard regelt nog veel meer. Uw wensen staan altijd centraal bij Meer Waard en daarom wordt elk groepsarrangement voor u op maat gemaakt. 

 

Vraag vrijblijvend naar mogelijkheden om bepaalde groepsactiviteiten te combineren, weg te laten en/of toe te voegen.  De activiteiten bevinden zich allen op cultureel, sportief, culinair of sportief gebied.

Het zijn uw wensen, het is uw budget, u heeft uw eigen doelstelling en u komt met uw groep collega's, vrienden of familie. U hoeft slechts aan te geven wat u belangrijk vindt voor tijdens de groepsactiviteit. Dit kan gaan om een teambuildingsdag, een vrijgezellendag met een hoop lol, een groepscompetitie, een voetbalelftal wat elkaar beter wilt leren kennen etc etc... U kunt het vast zelf wel invullen.  

 

Op deze manier wordt ook UW dagje uit  Meer Waard.

 

Via de pagina contact http://www.meerwaard.com/contact en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u meer informatie aanvragen of uw vragen stellen. Uiteraard is Meer Waard ook telefonisch bereikbaar onder nummer 06-10875194.

 

Wist u dat:

 

- Meer Waard ook voor u en uw gasten vervoer kan regelen naar de groepsactiviteit op locatie ?

- Meer Waard vermeldt staat in de Pluspas van Zorgwaard, waar u direct korting ontvangt als u de pas in bezit heeft en een reservering maakt bij Organisatiebureau Meer Waard?

https://www.zorg-waard.nl/aanbieding/5-korting-op-een-te-boeken-arrangement-voor-een-groep-van-minimaal-8-personen-met-uitzondering-van-de-boot-vaararrangementen-

- Meer Waard vermeldt staat in de HoekscheWaard Pas, waar u direct korting ontvangt als u de pas in bezit heeft en een resevering maakt bij Organisatiebureau Meer Waard?

https://www.hoekschewaardpas.nl/meer-waard.html

 

    wat is er voor leuks te doen in de hoeksche waard?

Wordt ook UW groepsactiviteit Meer Waard?!

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.