Waarom nieuws?

Meer Hoeksch Nieuws van de Waard

Meer Waard bedenkt niet alleen uw perfecte bedrijfsarrangement, kinderfeestje of familieuitje, ook de volledige verzorging van de activiteiten is hier in goede handen. Al het geregel en georganiseer neemt Meer Waard graag van u over. Uw dagje uit in de Hoeksche Waard, uw activiteiten in de Hoeksche Waard, uw groepsuitje in Zuid-Holland wordt tot in de puntjes geregel

Meer Waard adviseert u om deze nieuwspagina in de gaten te houden omdat alle nieuwtjes, fotos, groepsuitjes, groepsactiviteiten en belangrijke data op het gebied van recreatie hier worden vermeld. Wilt uop de hoogte blijven van nieuwe arrangementen en activiteiten mail dan uw emailadres naar info@meerwaard.com  en ontvang MeerWaards Nieuws.

 

U kunt zich ook inschrijven voor deze Nieuwsbrief via de pagina Contact

        

Welke groepsactiviteiten zijn er georganiseerd door Meer Waard

Afgelopen tijd heeft er veel plaatsgevonden in de Hoeksche Waard

Zo heeft Meer Waard op diverse beurzen en markten binnen en  buiten de Hoeksche Waard promotie gemaakt en zijn er veel nieuwe groepsarrangementen bijgekomen en tevens ook al uitgevoerd. 

Hier treft u een compilatie aan van de afgelopen maanden. Wilt u meer informatie over deze of andere arrangementen , mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ONTVANG  GRATIS ONTVANG GRATIS  ONTVANG GRATIS

Meer Waard stelt veel prijs op het voldoen van wensen van de inwoners van de Hoeksche Waard. 

De Vraag van Vandaag: Wat mist u voor een activiteit in de HOeksche Waard ?

Indien u deze vraag beantwoordt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ontvangt u direct een kortingsbon van 15% op een te boeken arrangement naar keuze.

Dank voor de medewerking!

 

Een gezellige tocht op de solex georganiseerd voor een leuke groep leerkrachten , tevens heelijk gegeten bij de Oude Tol.

groepsuitje solex hoeksche waard

 

10 juni : voorjaarsmarkt bij Klein Profijt: altijd gezellig en druk en mooi weer, zo ook dit jaar.

Meer Waard was aanwezig met Hart voor Regelen om de boottochten te promoten !

groepsuitje in de hoeksche waard

 

16-04-2017

Gezien het begin van het Paasweekend en het naderen van de 500 likers van de facebook pagina van Meer Waard heeft Meer Waard besloten tot een like, deel en win actie

Like de pagina van de facebook van Meer Waard (www.facebook.com/meerwaard) , deel deze actie en wie weet.....Onder alle likers ( als we bij de 525 zijn ) verloot Meer Waard een lunchbon t.w.v. 25 euro te besteden biij Paviljoen de Oude Tol te Oud-Beijerland. Waag je ook een gokje mee?? 

        

 

11 en 12 maart 2017: Kampeerbelevenis 2017 bij Campolife in Heinenoord.

Wat een drukte, wat een gezelligheid en wat een belangstelling voor onze Hoeksche Straat . Meer Waard heeft veel mooie groepsactiviteiten uitgedeeld en veel, heel veel verteld over de arrangementen die de Hoeksche Waard te bieden heeft. Belangstelling ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot volgend jaar

groepsactiviteiten hoeksche waard         bedrijfsuitje hoeksche waard       groepsarrangementen in de hoeksche waard

 

Feb 2017: Nieuwe samenwerking tussen Organisatiebureau Meer Waard en Paviljoen de Oude Tol in Oud-Beijerland en Gasterij de Drie Linden in Zuidzijde. Heerlijke gerechten, mooi uitzicht en een prima startplaats voor bijvoorbeeld een solextocht, huifkartocht, fiets, GPS of steptocht. Beide locaties lenen zich ook prima om een vergadering te (laten ) organiseren 

restaurant Oud-Beijerland    restaurant de oude tol   drie linden restaurant groepen

 

Organisatiebureau Meer Waard wenst u allemaal hele fijne Feestdagen en een gelukkig , gezond en WAARDEVol 2017

www.meerwaard.com kerstkaart

 

Traditiegetrouw heeft Meer Waard op 26 december de kerstwandeling 2016 (mede) georganiseerd, samen met De Gouden Driehoek en Hart voor Regelen in Strijen.  Langs 3 stoppunten met een kerstmarkt, gluhwein, chocolademelk met slagroom, koffie thee, cupcakes, pannenkoeken en heerlijke biologische erwtsensoep. We hebben 175 wandelaars langs zien komen. Het was super mooi weer en erg gezellig. Op naar de kerst 2017.

          www.meerwaard.com kerstwandeling 

 

Zie ook voor de groepsactiviteit solex rijden in de hoeksche waard op :http://www.meerwaard.com/groeparrangementen

 

Solex rijden in juli inclusief de jassen en pothelmen , wat een plezier onderweg. Heerlijk lunchen vooraf of tijdens de tocht is ook mogelijk natuurlijk. 

solex rijden meer waard, groepsactiviteiten      solex rijden door hoeksche waard via Meer Waardsolex verhuur hoeksche waard, groepsactiviteiten solex

U kunt Meer Waard zijn tegengekomen op de volgende beurzen/markten deze maand:

Fokveedag te Hellevoetsluis

Groei en Bloei nazomermarkt in Mijnsheerenland

De Oogstdag op Tiengemeten

en de Streek/Jaarmarkt te Oud-Beijerland

Familiedagen in de Evenementenhal in Gorinchem

          

 

 

 

Nieuwe vergaderlocatie: boven de koeienstallen: leuk voor vergaderingen, bijeenkomsten en of kinderfeestjes is hier ook mogenlijk !

 

       

 

Kinderfeestje van Roan, hij werd 7 en ze hebben een puzzeltocht door het museum gedaan en daarbij ook gespeeld met Oud-Hollandse Spellen buiten . Een groot succes volgens de jarige job. 

     

 

Groots was de Kanpeerbelevenis Zuid Holland weer bij Campolife in Heinenoord in maart 2016. Meer Waard en nog veel meer Hoeksche bedrijven waren erbij aanwezig !

       

 

 Mei 2016: kinderfeestje van frederique bij het Museum Hoeksche Waard: terug naar de tijd van Gilles en Saartje: een geslaagd verkleedfeest

museum kinderfeestje Meer waard     

 

Groootste lol tijdens het boerengolf feest van Senna : Dit spel was omgedoompt tot Olympische Golfspelen. Het eindigde met een onbepekrt frietbuffet voor jong en... oud

     

 

Wat een prachtig weer op 16 juni 2016 met het rondje OM de HOeksche Waard heen. Met 45 gasten een prima dag gehad aan boord van de Bommelervaart. Ook heerlijke pannenkoeken gegeten aan boord tijdens deze groepsactiviteit.

 

 Open Dag Peerdegaerdt op 4 juni, Meer Waard was erbij . Ook de workshop varkens knuffelen was in trek en kan geboekt worden via Meer Waard.  Hilariteit bij de Kuene Kuene varkens Ginger en Knorretje.

 

Waarom Nieuws?

Meer Hoeksch Nieuws van de Waard

 

 

  

Meer Waard bedenkt niet alleen uw perfecte personeelsuitjes, kinderfeestjes of familieuitjes, ook de volledige verzorging van de activiteiten is hier in goede handen. Al het geregel en georganiseer neemt Meer Waard graag van u over. Uw dagje uit in de Hoeksche Waard, uw groepsactiviteiten in de Hoeksche Waard, in Zuid-Holland wordt tot in de puntjes geregeld

Meer Waard adviseert u om deze nieuwspagina in de gaten te houden omdat alle nieuwtjes, fotos, groepsuitjes, groepsactiviteiten en belangrijke data op het gebied van recreatie hier worden vermeld. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe arrangementen en activiteiten mail dan uw emailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en ontvang MeerWaards Nieuws.

 

U kunt zich ook inschrijven voor deze Nieuwsbrief via de pagina Contact

   voorkant flyer meer waard , organisatie voor groepsarrangementen     flyer meer waard voor groepsactiviteiten
 
 
 

Winnaar Facebookactie 350 likes voor Meer Waard is bekend

Op 18 oktober 2015 heeft Meer Waard de winnares bekend gemaakt van de Facebookactie: Like en Deel de actie van Meer Waard om zo aan de 350 likes te komen. 

Hier hebben ontzettend veel mensen gehoor aan gegeven, hiervoor hartelijk Dank.

De winnares mevrouw Edcius heeft inmiddels bericht gehad en er is een datum geprikt voor het overhandigen van de prijs....een heerlijk Hoeksche Waards Pakket met o.a. Bonbons met Hoeksche Wodka en stoofpeertjes als vulling, Hoeksche Chips, Appel en stoofperen, Hoeksche thee met een tussendoortje, wandel en fietsroutes en Hoeksch bier.

Geniet ervan ! 

Wegens groot succes is de kans groot dat Meer Waard binnenkort een nieuwe actie start. Houd dus ook Facebook in de gaten : www.facebook.com/meerwaard

bedrijfsuitje zuid holland hoeksche waard         familiedag uitje dagje uit zuid holland

40 jaar getrouwd: een dag naar Tiengemeten

Familie van der Zwart was op 19 september 40 jaar getrouwd en dat was reden voor een mooi feestje en een dag op pad met familie.

Meer Waard heeft een dag op  Tiengemeten voor hen georganiseerd met de huifkartocht, koffie en gebak en het bezoeken van de 2 musea. Het was een geslaagde, warme dag en Meer Waard kreeg nog een extra bedankje en extra waardering in de vorm van een mooi boeket bloemen. Dank hiervoor en nog veel geluk samen!!

 

groepsactiviteit Hoeksche Waard        

Expeditie Robinson op het Fort in Willemstad

Eind juni 2015 was het weer tijd voor het jaarlijkse seizoensuitje van Voetbalploeg Oude Maas uit Poortugaal. Dit keer voor de D2

De jongens hebben genoten van de spellen a Expeditie Robinson, de Fortquiz en ook het vuur maken op het Fort in Willemstad zorgde voor veel sportiviteit en ook hilariteit, zeker ook onder de vaders, die mee waren als begeleiding.

Het was prachtig weer! Succes jongens het komende seizoen en graag tot volgend jaar.

Uiteraard is deze groepsactiviteit ook voor ouders te boeken of voor bijvoorbeeld een personeelsfeest

expeditie robinson op fort sabina als groepsactiviteit          groepsactiviteit op fort sabina expeditie robinson

Kaartclub vaart om de Hoeksche Waard

Op Donderdag 24 september was het eindelijk tijd voor het jaarlijkse uitje van de Kaartclub van De Beijerkorf te Oud-Beijerland.  De boot De Princehof heeft gevaren met 47 gasten en onderweg werd er vrolijk gekletst, gevaren, verteld en gekaart natuurlijk. Men heeft genoten van het uitzicht, het gezelschap, het weer en van het pannenkoekenbuffet.

 

t.

Bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar !

 

Nieuws

Meer Hoeksch Nieuws van de Waard

 

Meer Waard bedenkt niet alleen uw perfecte bedrijfsuitje, kinderfeestje of familieuitje, ook de volledige verzorging van de activiteiten is hier in goede handen. Al het geregel en georganiseer neemt Meer Waard graag van u over. Uw dagje uit in de Hoeksche Waard, uw activiteiten in de Hoeksche Waard, uw groepsuitje in Zuid-Holland wordt tot in de puntjes geregel

Meer Waard adviseert u om deze nieuwspagina in de gaten te houden omdat alle nieuwtjes, fotos, groepsuitjes, groepsactiviteiten en belangrijke data op het gebied van recreatie hier worden vermeld. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe arrangementen en activiteiten mail dan uw emailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en ontvang MeerWaards Nieuws.

 

Wat een drukte, wat een belangstelling en wat een gezelligheid bij de kraam Hoeksche Waard met o.a. Meer Waard, Museum Hoeksche waard, Strijensche Golfclub etc, etc

Tot volgend jaar op de streekmarkt in Oud-Beijerland

 

 groepsarrangementen op de markt meer waard

 

Komt u langs op 12 september op de Jaar-en Streekmarkt in Oud-Beijerland?

Meer Waard staat in de kraam van De Hoeksche Waard, samen met andere Hoeksche ondernemers. Tot ziens !

  

Nieuwe samenwerking met E-scoot Drechtsteden:

Te huur via Meer Waard voor een leuke route op de Electrische scooter. De route wordt voor u samengesteld of u kiest deze zelf.

e scoot drechtsteden

 

Nieuwe Samenwerking tussen Meer Waard en de Hitsaert, De Trekpaarden met huifkartochten 

De trekpaarden doen hun werk terwijl u geniet van de omgeving in de Hoeksche Waard of bv op Tiengemeten. De gids verteld over de geschiedenis en over de bijzondere natuur en zijn bewoners. 

Het arrangement kan geheel op maat worden gemaakt en ( bijna) elke route is mogelijk. Er kunnen trekpaarden voor de huifkar of ...een tractor. 

20150418 142827 resized 

 

Op 29 maart vierde Opa zijn 90e verjaardag.....een tour op de boot richting Rotterdam met de gehele familie!

 

Babyshower en verjaardagsfeest glas beschilderen 14 en 15 maart 2015!!!

Georganiseerd door Meer Waard

20150314 124145 resized 20150315 153229 resized

 

 

9 maart 2015: Meer Waard wint de eerste Vliegwielprijs uit handden van SOHW en Pact van de Waard  ( trots op)

foto uitreiking Vliegwielprijs 2014 gera op 9 maart 2015

 

 Kampeerbelevenis Zuid Holland bij Campolife in Heinenoord: 7 en 8 maart 10.00-17.00 uur. Meer Waard staat op het Hoeksch Paviljoen.

 Leuk voor een dagje uit voor een heleboel kampeertips. Ook leuk voor de kinderen;er is een heel speelplein ingericht. Kom gezellig langs bij Meer Waard

bedrijfsfeest, familiefeest, dagje uit 

 

Nieuwe samenwerking tussen Meer Waard en Museum Hoeksche Waard.

Veel arrangementen voor bedrijfsuitjes, combinaties met boot en bus, museum en kinderfeestjes in stijl voor jong en oud(er)

Neem eens een kijkje op de arrangementen-pagina www.meerwaard.com/arrangementen 

 

kinderfeestje, groepsactiviteit  groepsactiviteit, bedrijfsuitje, teambuilding 

 

Nieuwe samenwerking tussen Wolfs Brouwadvies en Meer Waard.

Nu te boeken via Meer Waard heerlijke bierproeverijen in combinatie met een diners of een luxe borrel met hapjes.

groepsuitje, bedrijfsarrangement, uitje in de hoeksche waard

Meer Waard als boekingskantoor voor Kunstenaar Koos Westra uit Numansdorp.

Een voorproef van zijn kunstwerken met humorvolle anecdotes en gedichten van Jan Simon Minkema

Gratis toegang op internationale Vrouwendag 8 maart op Fort Sabina.

Na 8 maart te boeken voor een interessante en verrassende avond bij u op locatie naar wens. 

bedrijfsfeestje, bedrijfsuitje hoeksche waard

 

28-01-15

Feestje van Scott was geslaagd en creatief. Zie de fotos, gemaakt door Fototrends uit Oud-Beijerland. De verfworkshop kan via Meer Waard geboekt worden. 

De locatie is in Maasdam.

bedrijfsactiviteit, teambuilding, groepsactiviteit hoeksche waard  bedrijfsuitje, bedrijfsfeestje hoeksche waard, activiteiten

 

Voor Scott staat het kinderfeestje, een verfworkshop, geboekt. Veel plezier !!!

 

 

Radiodebuut van Meer Waard: Te gast bij radio Hoeksche Waard met Annerie Everts tijdens het programma Business in de Polder. Maandagavond 20.00 uur.

 groepsuitje, kinderfeestje, groepsactiviteit 

 

Winterplein en fitnessmarathon bij Fitness Paradise voor het goede doel: Serious Request ( glazen huis)

Op zaterdag 20 december wordt er bij Fitness Paradise in Oud-Beijerland een winterfair gehouden en er is gelegenheid om te sporten voor het goede doel.

Meer Waard is erbij die dag en gaat geld verzamelen voor het goede doel. Ook zijn er allerlei arrangementen en acties te winnen die dag bij de kraam van www.meerwaard.com

 

meer waard dagarrangementen

 

13-12-2014 Kersttour naar Dordrecht. Wat een gezelligheid aan boord met eten en drinken en leuke mensen.

Graag tot volgend jaar. Bedankt iedereen !

kersttour boottocht kerstmarkt dordrecht

 

Ladies night in Ballorig Oud-Beijerland op donderdag 13 november

Toegang gratis voor de ladies in Ballorig

Meer Waard is erbij, net als vele andere ondernemers in de Hoeksche Waard.

Kom langs en ontvang een kortingsbon van 5% op de Kersttour op 13 December  a.s.

groepsactiviteiten hoeksche waard, dagje uit, familiedag

 

Ontdek nu de Hoeksche Waard per step. Nieuwe samenwerking met HW Outdoor en Meer Waard !

Kijk op de pagina arrangementen voor voorbeelden van een dagje uit en bedrijfsuitjes op de step

 steppen in hoeksche waard, actief in hoeksche waard  steppen in de hoeksche waard, actief , groepsactiviteit

 

De nieuwe Herfstvaartour en Kerstvaartour zijn een feit. Voor 18 oktober en 13 december kunt u zich inschrijven.

We gaan er gezellige dagen van maken

Graag tot ziens. 

herfst vaartocht hoeksche waard

 

Per 1 september: nieuwe samenwerking tussen Meer Waard en Bureau Kaliber, ook gevestigd in de Hoeksche Waard.

Bureau Kaliber, Mieke van Herk, schrijft hierover in haar nieuwsbrief het volgende:

Arrangementen van het nuttige met het aangename:

Wij hebben gemerkt dat bedrijven soms moeilijk kunnen kiezen tussen het nuttige en aangename als het gaat om een bedrijfsuitje; je kan je geld maar 1x uitgeven.

Daarom vanaf heden de mogelijheid om in de ochtend een inspirerende workshop van Bureau Kaliber te organiseren ( balans werk/prive, feedback, effectief werken, teambuilding e.d.) en na

een heerlijke lokale lunch is het tijd voor een passende teamactiviteit ( bootcamp, rondleiding, schilderen etc).

 

30 augustus: Meer Waard op de markt van Groei en Bloei Hoeksche Waard

Erg nat, erg gezellig

bedrijfsuitjes hoeksche waard, groepen, families

 

Mooie fotos van Ronald Schenkhuizen, Frans Lorie en Jannie Dam tijdens vaartocht naar Rotterdam

Programma is van 1000-1700 uur, incl koffie met gebak, lunch en pannenkoekenbuffet

Prijs 50 euro per persoon, opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10875194

         

 

Wegens groot succes varen we woensdag 20 augustus nogmaals DE HOEKSCHE WAARD RONDOM

Genieten vanaf het water van de Hoeksche Waard en omgeving. Kosten 50 euro pp, kinderen 4-12 jaar 25 euro .

Inschepen vanaf 9.30 uur aan de buitenhaven van Oud-Beijerland. Tot ziens aan boord

 

8 aug 2014

Het kinderfeestje op de boerderij staat gepland voor de jarige Yanick. Hij wordt 5 jaar en viert zn feestje op 10 september. Veel plezier Yanick.

21 juli: dank aan plaatsen op de VVV Kalender ZUid-Holland Zuid: De boottocht 24 juli Rondom de Hoeksche Waard

 

12 juli: Open Dag en Nieuwe Samenwerking van Meer Waard met Landgoed Nieuwe Stijl De Peerdegaerdt

Zaterdag 12 juli was het Open Dag bij de Peerdegaerdt en Meer Waard was erbij. Per 1 augustus organiseert en regelt Meer Waard de groepsactiviteiten zoals bedrijfsvergaderingen, kinderfeestjes en familiedagen op De Peerdegaerdt. Hier kom je helemaal tot rust. Zorgboerderij, biologische omgeving, Friese Paarden, een natuurtuin, een shitake kwekerij zijn o.a. aspecten die op dit landgoed te vinden zijn.  Hier kan je vergaderen bij de vijver, gevolgd door een lekkere lunch. Na de lunch zijn er teambuildingsmogelijkheden waaronder Paarden Spiegelen in de wei. Ook een high Tea bij de vijver is mogelijk. Vraag via Meer Waard de mogelijheden aan of kijk bij arangementen pagina en bekijk de bedrijfsuitjes.

 

11 juli Natuurlijk ontspannen:

Vrijdag 11 juli had Meer Waard een avond met yoga en klankschalen georgansieerd in samenwerking met het Nationaal Landschaps Centrum Hoeksche Waard.

Wat een opkomst en wat een enthousiasme. Bedankt voor de gezellige en relaxte avond dames, dit wordt een keer vervolgd.

 

26 juni: Kom aan boord voor rondvaart de Hoeksche Waard RONDOM:

Vaar mee op donderdag 24 juni 2014 met Party Cruises boot De Princehof. Geniet van het water v an de mooie Hoeksche Waard en omgeving. We starten de dag aan boord met koffie/thee en een gebakje. Aan boord serveren we tussen de middag een lunchbuffet en aan het einde van de middag een pannenkoekenbuffet. Rond 1800 uur bent u weer terug.

Inschepen vanaf 930 uur en vertrek 1000 uur. Prijs is 50 euro pp, kinderen 4-12 jaar 25 euro pp. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-10875194. De tocht gaat door bij voldoende deelnemers. Graag tot ziens.

boottocht hoeksche waard

 

7 juni 2014: Voetbalvereniging Oude Maas Poortugaal neemt afscheid van het seizoen.

Georganiseerd door Meer waard. Het was warm maar zeer geslaagd. Na de bootcamp volgde het pannenkoeken eten en de midgetgolf. Goed gedaan jongens en fijne vakantie

 

 groepsactiviteit hoeksche waard  groepsuitje hoeksche waard

 

29 mei 2014 Hemelvaartsdag 

Tour langs de boer was een succes

Meer Waard stond bij de familie Van de Wekken in Maasdaam, waar Meer Waard een kinderfeestje kan organiseren op de boerderij in de leeftijd van 5 tm 10 jaar 

Het was vandaag druk gezellig en geslaagd

groepsactiviteit zuid holland hoeksche waard

 

11 mei moederdag:

Wat een gezellige dag was het tijdens het moederdagarrangement; een high tea en een heerlijk geurend voetenbad met rozenblaadjes.

arrangement hoeksche waard in zuid holland

 

Per 1 mei 2014 werkt Meer Waard samen met Hart voor Regelen en Party-Cruises. Gezamenlijk worden er mooie en unieke rondvaarten aangeboden in en om de Hoeksche Waard. Ook vanaf het water is de Hoeksche Waard Meer Waard. Binnenkort te boeken.

 

Nieuwe samenwerking verhalenschenker:

Per 28 april werkt Meer waard samen met Nico van Lent, de verhalenschenker en tevens vinoloog. Ervaar en luister naar de mooie verhalen en anecdotes over wijn en proef deze erna. Uniek arrangement, tevens te boek in combinatie met een hpaje eten if een borrel ervoor of erna.  Ook is deze verhalenschenker te boeken voor tijdens een personeelsfeest om bijvoorbeeld de kinderen te vermaken.

 

groepsactiviteiten in de hoeksche waard

 

Nieuw Nieuw: De Hoeksche Waard Seizoenen Tour

Diverse fietstochten ( ook voor de electrische fiets) met themas in de verschillende seizoenen. 

Binnenkort meer   http://facebook.com/hoekschewaardseizoenentour.nl

 

11 april 2014 Moederdagarrangement

Er kan geboekt worden voor het moederdagarrangement op 11 mei op Camping De Kriekenboogerd.
Sessie 1 start om 1300 uur , sessie 2 start om 1540 uur

Diverse smaken thee met zoete en hartige hapjes en ondertussen genieten van een voetenkruidenbadje a 15 euro p.p.

Ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor een datum naar keuze. VOL=VOL 

moederdagarrangement hoeksche waard, dagje uit     groepsarrangement, bedrijfsuitje , iets doen met een groep

 

 

15 april 2014 bezoekt Meer Waard de Fenexpo in Gorinchem.

Het Hoeksche Waardse Plein zal zeker bezocht worden ( Business dagen 15-17 april)

 

Het was op de Fenexpo de moeite Waard. Mooie beurs, goed verzorgd, veel contacten gelegd en veel ideeen opgedaan. Bedrijfsuitjes, familiedagen, kinderfeestjes alles is mogelijk.

beurs hoeksche waard, groepsdagtocht

 

4 april 2014 kinderfeestje Toer bij de Boer

Vrijdag 4 april vierde Leander zijn kinderfeestje bij de boer! Fijne verjaardag Leander met je vriendjes en vriendinnetjes!

kinderfeestje hoeksche waard

 

19 maart vierde Mert zijn kinderfeestje bij de boer. 

6 jaar gefeliciteerd ! Na het patatjes snijden en maken van een tent in het hooi, hebben ze ook nog gespeeld in de zandbak en paardgereden. Fijn dat jullie het leuk hebben gevonden.

kinderfeestje hoeksche waard

 

11 maart t/m 13 mei 2014 tentoonstelling BinnenBuiten Maas

Meer Waard is vertegenwoordigd op de tentoonstelling in het gemeentehuis te Maasdam. Hier treft u informatie aan over de diverse (recreatie) plaatsen, dagarrangementen, producten en logeeradressen in de Hoeksche Waard.

groepsactiviteiten in zuid holland

 

5 maart 2014 Kinderfeestjes toer bij de boer.

Sem en Micha hebben samen hun feestje gevierd op de boerderij via Meer Waard. Ze hebben broodjes met knakworst op , een indianentooi gemaakt, patatjes gesneden, gebakken en opgegeten natuurlijk, een supermooie hut gemaakt in het hooi en in de zandbak gespeeld.

Fijn dat jullie het naar je zin hadden , samen met vriendjes en zusjes.

familiedag uit

 

18 februari 2014: Meer Waard in de krant.

Op 18 februari stond Meer Waard in Hoeksche Waard Exclusief

dagarrangementen

 

7 januari 2014 kinderfeestje Toer bij de Boer:

Kinderfeestje van Rosa op de boerderij met al haar vriendinnetjes, wat een feest. Ze hebben patatjes gesneden, gebakken en gegeten, paard gereden, kalfjes geaaid, een rondleiding gekregen en een speurtocht gemaakt.

dagarrangement in de hoeksche waard     dagarrangementen in zuid holland

 

December 2013

Een geslaagd 65-jarig verjaardagsfeest georganiseerd met een high tea bij De Kriekenboogerd met fantastisch uitzicht over de polder. 

 

groepsuitjes in zuid holland     verjaardag vieren in de hoeksche waard