Kano's, steppen, vlotten en een fluisterboot

Via deze actieve buiten-belevingen kan je het prachtige Hoeksche Waardse polderlandschap ontdekken. De karakteristieke kronkelende kreken en slingerde dijken zijn wat het Hoeksche Waards Landschap onder andere zo uniek maakt.

Optimaal genieten van de combinatie tussen de frisse buitenlucht en de unieke cultuurhistorische elementen maken deze arrangementen op de step en/of per kano tot de ultieme buiten-beleving voor uw bedrijfsuitje of familiedagje uit.

Start vanuit Strijensas, maar ook de kano's brengen op locatie kan een mogelijkheid zijn

Sinds juni 2016 is het ook mogelijk om een fluisterboot te huren, waarmee u door de Oeverlanden in Strijensas kunt varen. Geniet en ontspan in deze boot ! 

 

Kano per dagdeel € 12,50 per persoon

Steppen per dagdeel € 12,50 per persoon

Fluisterboot , max 4 personen € 50,00 per dagdeel.

De kano krijgt u mee incl. instructies, tonnetje, zwemvest en routekaart.

Vlotten bouwen is ook mogelijk onder leiding van instructeur (niet alleen te boeken voor een kinderfeestje maar ook voor een team-uitje).

 

Alle groepsarrangementen zijn te combineren met een heerlijke picknick of na afloop een bbq.

Prijs : vanaf € 37.50 per persoon

 

Is uw groep groter dan 15 personen dan gelden er voor uw groep aangepaste prijzen per persoon. 

     steppen in de hoeksche waard voor groepsuitjes     uitjes hoeksche waard zuid holland, teambuilding hoeksche waard zuid holland  

Tags: groepsactiviteiten zuid holland, bedrijfsuitje hoeksche waard, bedrijfsuitjes, groepsarrangement, familie dagje uit hoeksche waard, groepsarrangementen, kano varen,, step, fluisterboot