Wie is de mol spel

Wie is de mol?

Het spannende spel, bekend van TV, kunt u nu ook bij ons spelen met vrienden, familie of als bedrijfsuitje. Met minimaal 8 personen per team wordt de groep verdeeld. Klaar voor de opdrachten? Maar let op, in elk team zit er ook een mol, die er alles aan probeert te doen om zijn of haar team zo min mogelijk te laten verdienen. De boel wordt dus stevig gesaboteerd. Na iedere opdracht schrijft elk teamlid zijn/haar idee op wie de mol  kan zijn. 

Na afloop worden MOLdollars geteld. Het team met de meeste dollars is de winnaar. Bij het team met de minste dollars is de mol de winnaar.  Er wordt ook gekeken wie de Mol het meeste geraden heeft. 

Een leuk, actief en uitdagend en spannend groepsuitje. Gecombineerd met een heerlijke lunch of barbecue maakt dit arrangement onvergetelijk (prijzen excl. eten)

Locatie: Oud-Beijerland
Prijzen incl. BTW: tot 15 personen € 325,00 per groep
15 t/m 20 personen: € 23,50 per persoon
21 t/m 25 personen: € 22,50 per persoon

40 of meer personen : € 19,50 per persoon

 

 

 

Kookworkshop

Een kookworkshop verbindt en is een echte teambuilding. Werken met je handen, met je neus boven de pannen, proeven van de gerechten : alle zintuigen worden geprikkeld. Maar hoe weet je smaken te combineren en welke kooktechnieken komen hierbij aan te pas? 

Er is geen betere manier om samen uit te gaan, samen te werken en samen te genieten dan bij een heerlijke, zelfbereide maaltijd en een goed glas wijn onder begeleiding van de gepassioneerde chef Michka. 

De locatie is in Numansdorp en het aanbod varieert van de klassieke internationale keukens zoals Frans,Italiaans,Spaans, Amerikaans, Aziatisch en Nederlands. Door de achtergrond van de producten waarmee gekookt wordt, hoort deze kookstudio helemaal in de Hoeksche Waard thuis.

Dit heerlijke uitje is geschikt voor particuliere als zakelijke gasten. Denk hierbij aan teambuilding, bedrijfssuitje, een borrel, proeverijen, vrijgezellenfeestjes, verjaardag, vergadering of trouwerij.

kookworkshop in hoeksche waard groepen    

Voorbeeld arrangement: 

Lunch: ontspannen ontvangst met verse filterkoffie of bijzondere thee, hippe frisdrank en huisgemaakte zoete hapjes 

Avond: ontspannen ontvangst met bijzondere wijn, lokaal bier, hippe frisdrank en huisgemaakte borrelhapjes.

Hierna volgt de uitleg over de kookworkshop en worden de groepen verdeeld over de recepturen ( kookworkshop is ca 1-1,5 uur)

Borden opmaken, uitserveren en dineren + natafelen

Einde totale worskhop na ca 3 uur

Prijs afhankelijk van uw wensen en van de groepsgrootte.

Lunchworkshop vanaf € 50,00 per persoon incl thee, koffie, frisdrank en excl. alcholische drankjes

Dinerworskhop vanaf € 60,00 per persoon incl alle dranken (uitgezonderd sterke drank)

Minimaal 6 personen en maximaal 22 personen

Reserveren kunt u via het reserveringsformulier of via dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   kookworkshop hoeksche waard voor groepen   kookworkshop hoeksche waard groepen   

 

Escape room in Oud-Beijerland, oude Rabobank gebouw

NIEUW NIEUW NIEUW  :  ESCAPE ROOM IN OUD BEIJERLAND

Sinds 12 oktober 2017 is er een nieuwe, gave, spannende, kortom te gekke nieuwe escaperoom gebouwd in het oude Rabobank gebouw in Oud-Beijerland (max. 10 personen in de escaperoom per keer).

De challenge van deze unieke Escape Room is om in te breken en de kluis leeg te roven. Door in te breken worden jullie partner in crime van Oud-Beijerland's meest shady persoon, Faust geheten.

Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven.

Ben jij een crimineel in de dop? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt jullie team wel met wat goudstaven naar buiten. Het is zaak om De Kluis op tijd te verlaten. Met de buit natuurlijk. Lukt het jullie de kluis te kraken en de Escape Room te verlaten voor dat de politie arriveert?

Durf je het aan ? Boek deze uitdaging met je collega's, vrienden en/of familie via het contactformulier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Meer Waard via  06-10875194.  Ideaal als bedrijfsuitje

Ook zijn er leuke combinaties te boeken met o.a segways, Schilderen op glas of  Ik houd van Holland spel en/of een combinatie met een heerlijke lunch of diner. ( bijvoorbeeld bbq buffet)

Aantal personen : 4 minimaal, 10 maximaal

 

escaperoom hoeksche waard   escape room groepen hoeksche waard  escape room hoeksche waard groepsactiviteiten   escaperoom groepen hoeksche waard

 

Solex rijden met bezoek aan museum Hoeksche Waard

Solex rijden met bezoek aan Museum Hoeksche Waard

Boek dit culturele arrangement voor uw collega's, vrienden of familie. Tijdens deze dit "bedrijfsuitje" herleeft de nostalgie van vroeger op de solex (inclusief pothelm en lange jas) en maakt u in het museum een tocht door het verleden en heden van de Hoeksche Waard. U ontmoet de bewoners van t Hof van Assendelft en boerderij Oost-Leeuwenstein, u ziet de oude ambachten en de expositie “De glazen natuur van Theo Verhoeff/Portret van een poëtisch kunstenaar”, die te zien is t/m 4 maart 2018.

 

Geniet op de solex van het mooie landschap in de Hoeksche Waard. U kunt gebruik maken van een voorbeeldroute of u kunt deze ook zelf uitstippelen. U komt vast mooie plekken tegen onderweg voor een fotomoment.

Na een heerlijke lunch in het museum, staat de gids voor u klaar voor een mooie rondleiding  en uiteraard blijft er ook nog genoeg tijd over om zelf het Hof van Assendelft en/of Boerderij Oost-Leeuwenstein te gaan ontdekken. U kunt er ook voor kiezen om te starten in het museum en na de lunch op de solex te stappen. Net wat u zelf wilt.

Dit arrangement is te boeken op basis van beschikbaarheid voor minimaal 6 personen, elke dag van de week met uitzondering van de maandagen.

Prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, keuze type lunch en type rondleiding (max 12 personen per groep per rondleiding)

 

Voorbeeld Arrangement op basis van 10 personen + eenvoudige lunch + rondleiding 1 gebouw: € 58,00 per persoon

 

10.00 uur Ontvangst in het  Museum Hoeksche Waard  met koffie/thee en appeltaart

11.00 uur Rondleiding door 1 gebouw naar keuze (u kunt ook kiezen voor een rondleiding door beide gebouwen)

12.15-13.30 heerlijke lunch (u heeft 4 keuzes voor de lunch van eenvoudig tot luxe)

13.30-17.00 solextour door de Hoeksche Waard

17.00 Borrel om gezellig na te praten over de dag. (borrel is niet meegenomen in de bovengenoemde prijs)  

 

Voorbeeld Arrangement op basis van 6 personen, luxe lunch en rondleiding door beide gebouwen: Prijs : € 66,00 per persoon

 

Meer informatie of reserveren ? Klik hier voor het Contactformulier

 

solex rijden groepsactiviteit hoeksche waard  solex rijden hoeksche waard museumglas expositie hoeksche waard museum en solex rijden groepsactiviteit   museum hoeksche waard  en solex

Djembé, Percussie afrikaans trommelen

Leer in ca 1,5 a 2 uur met uw vrienden, familie of tijdens een bedrijfsuitje een aardig deuntje trommelen. Dit kan op een ontspannende en feestelijke manier, maar dit kan ook gekoppeld worden een aan serieuze teambuildingssessie. Het element samenwerken kom je bijvoorbeeld ook tegen als de mensen aan het trommelen zijn. Dan kun je goed zien wie ze werkelijk zijn. Dus zo kan een workshop ook een therapeutisch doel hebben. Uw wensen staan centraal!

 
Dit groepsarrangement met Percussie in de Hoeksche Waard kan worden gecombineerd met een heerlijke biologische lunch of high tea op locatie.
Prijzen vanaf € 16,50 per persoon (excl high tea/lunch)

   afrikaans trommelen djembe   

Boerengolf, Buksschieten en laserkleiduivenschieten

Boerengolf spelen op een speciaal daarvoor bestemd weiland (tussen de schapen) 

Koffie en cake in de schuur en erna boerengolf spelen:  € 10,00 per persoon

Boerengolf spelen met tussendoor een picknick op het weiland : € 11,50 per persoon

 

Variant op boerengolf: Mixed golf:  

De arrangementen kunnen ook met Mixed Golf gecombineerd worden. Mixed Golf is een gevarieerde combi met verschillende Golf sporten op de baan uit gezet.

Je speelt eerst VoetGolf met een voetbal, daarna HockeyGolf met een hockeystick, dan werpen met een disk bij DiskGolf en tenslotte wordt het parcours beëindigd met enkele holes BoerenGolf. De scores worden hetzelfde geteld en hierbij helpen we af en toe een handje. Super leuk!

Mixed golf: 

Koffie en boerencake + mixed golf: € 15.00 per persoon

Mixed golf met halverweg picknick op het weiland is € 16.50 per persoon

 

Naast het boerengolf spel is er nieuw bijgekomen het Buksschieten in de schuur of in de Boomgaard incl instructies a € 8.50 per persoon. 

 

Halverwege de boerengolfbaan is er mogelijkheid tot Laserkleiduivenschieten. Met echte jachtgeweren kan er dmv lasertechniek op kleiduiven geschoten worden. Veilig en zonder terugslag, dus voor iedereen geschikt.

Het kleiduivenschieten gebeurt onder begeleiding en met uitleg.

Er zijn hierbij ook verschillende speelvormen, zodat er groepen tegen elkaar kunnen spelen.

Uiteraard is er ook hier de  mogelijkheid om een picknickmand  met inhoud op de golfbaan neergezet kan worden.

Minimaal aantal deelnemers 25 personen: prijs ca € 25.00 per persoon.

 

In samenwerking met de diverse andere sportieve hoeksche bedrijven is het mogelijk om het boerengolfspel te combineren met bijvoorbeeld:

kano varen

solex rijden

het vliegend tapijt met echte grote paarden of een quad

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze gevarieerde spelonderdelen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 buksschieten hoeksche waard     laserkleiduifschieten hoeksche waard groepsactiviteiten     solex rijden hoeksche waard

 

Welkom bij het Land van Strijen

 
Ontvangst in Het Salvatori Strijen met koffie en gebak waarna er een bezoek wordt gebracht aan het smederij museum waar de smid een demonstratie smeden geeft. Tevens heeft u eigen gelegenheid om de expositieruimtes te bekijken.
Erna volgt een rondleiding in de St Lambertuskerk. De gids en de organist zullen u hartelijk verwelkomen.
 
Na dit programma is het tijd voor een heerlijke uitgebreide lunch in het zalencentrum.
 
Alles is op loopafstand en rolstoelvriendelijk.
 
In de middag is het tijd voor een rondrit door Strijen, waar onderweg alles wordt verteld over de historie, natuur en vergezichten van Strijen, die u zonder gids ( van de oudheidkundige vereniging) niet zult ervaren.
 
Na afloop is er nog tijd voor een drankje en hapje.
 
Mogelijk vanaf 10 personen tot max  120 personen.
Prijzen afhankelijk van het aantal personen 
Compleet dagprogramma al mogelijk vanaf € 20,00 p.p.
Ook mogelijk om een deel van het programma te boeken.
 
Informatie of reserveren ?
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-10875194
 
 

GPS-tocht en diner/lunch

Elk team gaat op zoek naar diverse locaties in de stad. Bij een gevonden locatie zoekt men op de fotokaart de bijbehorende foto op. Na het sms-en van de juiste locatie en foto krijgt het team 1 tot 3 aanwijzingen over verschillende verdachten van de Stadbier Moord.

Na ongeveer 18 locaties bezocht te hebben kan men door combineren, uitsluiten en logisch nadenken de moordenaar aanwijzen.

Dit spel vindt plaats in het centrum  van  Oud-Beijerland en kan worden gecombineerd met een lunch of diner ( ervoor of erna) of een borrelmiddag. Het spel kan op meerdere plaatsen in Nederland gespeeld worden en er is zelfs een mobiele GPS tocht gemaakt.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje, een leuke groepsactiviteit.

Vanaf 15 personen

Richtprijs vanaf € 23,00 per persoon incl. begeleiding.  ( exclusief  diner en drankjes)

Richtprijs GPS tocht + bbq buffet (excl drankjes) € 50,00 per persoon

Richtprijs GPS tocht + lunch ( excl drankjes) € 39,00 per persoon

Tijdsduur ca 3 uur ( GPS tocht) 

 

      gps tocht hoeksche waard             gps hoeksche waard  

 

Kano's, steppen, vlotten en een fluisterboot

Via deze actieve buiten-belevingen kan je het prachtige Hoeksche Waardse polderlandschap ontdekken. De karakteristieke kronkelende kreken en slingerde dijken zijn wat het Hoeksche Waards Landschap onder andere zo uniek maakt.

Optimaal genieten van de combinatie tussen de frisse buitenlucht en de unieke cultuurhistorische elementen maken deze arrangementen op de step en/of per kano tot de ultieme buiten-beleving voor uw bedrijfsuitje of familiedagje uit.

Start vanuit Strijensas, maar ook de kano's brengen op locatie kan een mogelijkheid zijn

Sinds juni 2016 is het ook mogelijk om een fluisterboot te huren, waarmee u door de Oeverlanden in Strijensas kunt varen. Geniet en ontspan in deze boot ! 

 

Kano per dagdeel € 12,50 per persoon

Steppen per dagdeel € 12,50 per persoon

Fluisterboot , max 4 personen € 50,00 per dagdeel.

De kano krijgt u mee incl. instructies, tonnetje, zwemvest en routekaart.

Vlotten bouwen is ook mogelijk onder leiding van instructeur (niet alleen te boeken voor een kinderfeestje maar ook voor een team-uitje).

 

Alle groepsarrangementen zijn te combineren met een heerlijke picknick of na afloop een bbq.

Prijs : vanaf € 37.50 per persoon

 

Is uw groep groter dan 15 personen dan gelden er voor uw groep aangepaste prijzen per persoon. 

     steppen in de hoeksche waard voor groepsuitjes     uitjes hoeksche waard zuid holland, teambuilding hoeksche waard zuid holland  

Solex rijden in de Hoeksche Waard

Bent u toe aan een stukje nostalgie? Een tour met een Solex, compleet met lange jas en pothelm? Met vrienden, familie of personeel? Dan bent u bij Meer Waard zeker aan het juiste adres.

Wij hebben een bijzondere route voor u, die u door het prachtige landschap van de Hoekse Waard voert. Solex rijden staat garant voor veel bekijks en hilariteit onderweg. Bovendien roept het ontspanning & het gevoel van vroegere tijden weer op. Onderweg of na afloop kunt u terecht bij één van de restaurants voor een heerlijke lunch.

Bijzonder is, dat er zelfs een roze solex te huur is. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Prijs per persoon vanaf: € 30,00 per dagdeel

Start vanaf Strijen.

Tegen meerprijs ook mogelijkheden vanaf locatie naar keuze

Prijs inclusief:

  • Volle tank (50 km tourplezier)
  • Lange jas
  • Pothelm (niet verplicht)
  • Wegenkaart
  • WA verzekering

Voorwaarden: U dient in het bezit te zijn van een rijbewijs of bromfietscertificaat (18+)

 groepsarrangementen familieuitje, solex rijden hoeksche waard    

  • 1
  • 2