arrangementen

U treft hier op de pagina groepsarrangementen een aantal voorbeelden aan van bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, familie dagjes uit en kinderfeestjes in de Hoeksche Waard, een prachtig eiland in de provincie Zuid-Holland, onder de rook van Rotterdam

Aangezien er zoveel te doen, te zien en te beleven valt op dit mooie eiland, wil Organisatiebureau Meer Waard u graag een handje helpen. Dit scheelt u tijd, geld maar ook energie

Maar Organisatiebureau Meer Waard regelt nog veel meer. Uw wensen staan altijd centraal bij Meer Waard en daarom wordt elk groepsarrangement/elk dagje uit voor u op maat gemaakt. 

Vraag vrijblijvend naar mogelijkheden om bepaalde groepsactiviteiten te combineren, weg te laten en/of toe te voegen.  De activiteiten bevinden zich allen op cultureel, sportief, of sportief gebied.

Het zijn Uw wensen, het is uw budget, u heeft uw eigen doelstelling en u komt met uw groep collega's, vrienden of familie. U hoeft slechts aan te geven wat u belangrijk vindt voor tijdens de groepsactiviteit. Dit kan gaan om een teambuildingsdag, een vrijgezellendag met een hoop lol, een groepscompetitie, een voetbalelftal wt elkaar beter wilt leren kennen etc etc.. U kunt het vast zelf wel invullen.  

Op deze manier vormt Meer Waard UW dagje uit in de Hoeksche Waard.

 

Via de pagina contact http://www.meerwaard.com/contact en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u meer informatie aanvragen of uw vragen stellen. Uiteraard is Meer Waard ook telefonisch bereikbaar onder nummer 06-10875194.

 

Wordt ook UW groepsactiviteit Meer Waard?!